INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID, MIERCURI, 22:00

BARCELONA - REAL MADRID // Noutăți despre accidentarea lui Leo Messi: când se decide dacă argentinianul va fi folosit în El Clasico

Leo Messi s-a antrenat normal marți seara // FOTO: Reuters
Leo Messi s-a antrenat normal marți seara // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2019 19:25

Barcelona și Real Madrid joacă miercuri, de la ora 22:00, în turul semifinalelor Cupei Spaniei. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport. Ernesto Valverde, antrenorul catalanilor, a vorbit la conferința de presă de azi despre starea lui Leo Messi, care la antrenamentul din această seară s-a pregătit normal alături de colegii săi. 

„Nu am încă un răspuns clar. Avem antrenament acum, vom vedea în ce situaţie este. Cel mai important lucru e jucătorul să vină la tine şi să spună «Sunt pregătit». Dacă fotbalistul nu se simte bine, nu îţi spune asta, atunci e clar că nu e la 100% şi e mai bine să eviţi să îl foloseşti.

Asta nu înseamnă că Leo nu va juca mâine. Vom vedea ce se întâmplă în această seară şi vom lua o decizie”, a declarat Erneste Valverde la conferința de presă din această după-amiază. 

Leo Messi, 31 de ani, a suferit o contractură musculară în repriza secundă a duelului cu Valencia de sâmbătă, încheiat 2-2. Argentinianul nu s-a antrenat alături de colegii săi la antrenamentul de luni, iar o decizie finală privind utilizarea lui în El Clasico va fi luată în această seară. 

Vezi și: BARCELONA - REAL MADRID // Santiago Solari iese la atac și aprinde El Clasico: „E curios ce se întâmplă, sper că n-a fost ceva intenționat”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează