INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA. Revanșa lui Griezmann: gol spectaculos reușit cu Villarreal! Cum a reacționat Setien

Griezmann a marcat un gol spectaculos cu Villarreal // FOTO: Guliver/GettyImages
Griezmann a marcat un gol spectaculos cu Villarreal // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 06 iulie 2020 14:45

Folosit doar în prelungirile meciului cu Atlético Madrid, francezul Antoine Griezmann a înscris un gol superb cu Villarreal, scor 4-1.. Și are deja 15 reușite, la fel ca Neymar în primul său sezon la Barcelona.

Chiar și într-un sezon dificil, în care a încercat să se integreze în echipa blaugrana, Antoine Griezmann tot a înscris 15 goluri în toate competițiile (nouă în campionat). La fel ca Neymar la  primul său an în Catalunya, ceea ce arată că francezul nu se descurcă atât de rău la Barcelona.

 

 

Umilit de antrenorul Quique Setién etapa trecută, la 2-2 cu Atlético, când a intrat în minutul 90, Grizi s-a revanșat la 4-1 cu Villarreal. A provocat golul de 1-0, presiunea sa forțându-l pe Pau Torres să trimită mingea în proprie poartă, le-a dat multe pase bune coechipierilor și a înscris o minune de gol. Lob perfect de la marginea careului după assistul lui Messi, peste Asenjo, bară-gol. Aproape identic cu cel reușit de Leo anul trecut, la 4-1 în deplasare cu Betis.

Vezi AICI VIDEO cu rezumatul meciului

A fost primul gol al campionului mondial după 130 de zile, de la 1-1 cu Napoli, în Ligă, pe 25 februarie. Opt partide la rând fără nicio reușită. Dar Griezmann a jucat excelent duminică seară, încântându-l și pe Quique Setién.

„O prestație extraordinară. Un golazo pe care îl înscriu doar marii fotbaliști", a declarat antrenorul.

3 din cele 9 goluri marcate de Griezmann în campionat au venit după pasele lui Messi

Citește mai multe știri din La Liga:

 Barcelona a pornit războiul anti-VAR și anti-Real Madrid: „O echipă e mereu favorizată! Rezultatele sunt influențate. Real continuă relația amoroasă cu VAR”

Ce se întâmplă cu Messi?! Președintele Bartomeu reacționează după ultimele informații: „Nu pot intra în detalii”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close