INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona, aproape de o nouă lovitură uriașă! Acordul la care au ajuns catalanii

FC Barcelona, aproape de a semna cu cei de la WhiteBIT
Foto: Imago
FC Barcelona, aproape de a semna cu cei de la WhiteBIT Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2022 20:12 / Actualizat sambata, 06 august 2022 20:47

Barcelona este aproape să de o nouă lovitură importantă. Catalanii sunt la un pas să semneze un contract major de sponsorizare, care să aducă clubul pe linia de plutire.

După ce luna trecută Barcelona a semnat un contract major cu cei de la Spotify, pentru care primesc 280 de milioane de euro, catalanii sunt aproape acum să bată palma cu un nou sponsor.

Barcelona, aproape de încă un transfer! Jucătorul i-a cerut antrenorului să nu-l folosească azi
BARCELONA
Barcelona, aproape de încă un transfer! Jucătorul i-a cerut antrenorului să nu-l folosească azi

Potrivit celor de la Mundo Deportivo, Barcelona va semna cu WhiteBIT, o platformă ucraineană de criptomonede, ca sponsor pentru mânecile de pe tricou. Catalanii au urma să încaseze 20 de milioane anual din această sponsorizare. 

Negocierile se află într-un stadiu final, iar formația blaugrana va anunța oficial săptămâna viitoare noul parteneriat. Catalanii nu mai aveau sponsor pe mâneci de un an, de la despărțirea de cei de la Beko.

Barcelona nu-și poate înregistra noile transferuri

Cu o săptămână înainte de startul din La Liga, Barcelona nu poate să-și legitimeze noii jucători transferați vara aceasta din cauza plafonului mare salarial al echipei. 

Președintele Ligii Spaniole, Javier Tebas, a refuzat deja planul catalanilor de a-i legitima pe Lewandowski, Kessie, Raphinha, Kounde și Christensen.

Totuși, Barcelona urmează să se despartă în următoarele zile de mai mulți fotbaliști din lot pentru a le face loc noilor veniți.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Prima surpriză în Premier League » Liverpool s-a împiedicat de o nou-promovată
PREMIER LEAGUE
Prima surpriză în Premier League » Liverpool s-a împiedicat de o nou-promovată
Real Madrid a vândut un fotbalist pentru 10 milioane de euro și caută înlocuitor. Atacantul care așteaptă apelul lui Ancelotti
SPANIA
Real Madrid a vândut un fotbalist pentru 10 milioane de euro și caută înlocuitor. Atacantul care așteaptă apelul lui Ancelotti

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  06 August 2022, 21:04

Platforma ucraineana de criptomonede ?? Sper ca este o gluma !! Aia au tara distrusa, dar arunca cu banii pentru a sponsoriza Barcelona !! Suspect !! Pericol mare cu aceste platforme de criptomonede, Inter a fost lasata zilele astea cu ochii-n soare de platforma de criptomonede Digitalbits care ii sponsoriza tot cu 20 de mil. de euro !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează