INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Clauze incredibile cerute de Mino Raiola pentru transferul lui Haaland la Barcelona » Comisioane de 40 mil. € + cerință specială pentru Leo Messi

Barcelona trebuie să plătească o avere pentru transferul norvegianului Erling Haaland (20 de ani). Impresarul Mino Raiola a stabilit o listă lungă de cerințe, inclusiv un comision de 20 de milioane de euro.
Barcelona trebuie să plătească o avere pentru transferul norvegianului Erling Haaland (20 de ani). Impresarul Mino Raiola a stabilit o listă lungă de cerințe, inclusiv un comision de 20 de milioane de euro.

Articol de GSP - Publicat luni, 05 aprilie 2021 17:20 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 18:17

Barcelona trebuie să plătească o avere pentru transferul norvegianului Erling Haaland (20 de ani). Impresarul Mino Raiola a stabilit o listă lungă de cerințe, inclusiv două comisioane în valoare totală de 40 de milioane de euro. 

A devenit din ce în ce mai clar că Haaland nu va continua la Dortmund din vară. Tot mai nervos pe rezultatele slabe ale echipei și curtat de coloșii fotbalului european, norvegianul mai trebuie doar să se decidă. Transferul depinde însă în mare măsură și de impresarul Mino Raiola. 

Ce ar conține contractul lui Haaland cu Barcelona

În pole-position pentru a-l aduce pe Haaland este Barcelona. Mino Raiola și Alfie, tatăl atacantului, au purtat deja primele discuții cu Joan Laporta, președintele clubului catalan. Jurnalistul Gerard Romero a dezvăluit sumele astronomice din jurul mutării: 

  • Dortmund ar primi 181 de milioane de euro pentru Haaland;
  • Impresarul Mino Raiola ar încasa 20 de milioane de euro;
  • Tatăl fotbalistului ar primi și el 20 de milioane de euro;
  • Haaland ar avea un salariu net de 30 de milioane de euro/sezon.
Clauze incredibile cerute de Mino Raiola pentru transferul lui Haaland la Barcelona » Comisioane de 40 mil. € + cerință specială pentru Leo Messi
Mino Raiola, impresarul care s-ar putea îmbogăți din transferul lui Haaland

Messi, clauză specială în contractul lui Haaland

Erling Haaland vrea la Barcelona pentru a cuceri trofee. Pentru asta a cerut o clauză specială în contract. Acceptă transferul doar dacă Leo Messi va continua pe Camp Nou. Contractul starului argentinian expiră în această vară. Încă nu a fost făcut un anunț oficial despre viitorul său.

10 goluria înscris Haaland în actualul sezon de Champions League. Este golgeterul detașat al competiției

VIDEO Erling Haaland, 9 goluri într-un meci cu Honduras

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Șocant! Doi fotbaliști s-au bătut la antrenamentul lui Chelsea! De la ce a pornit

VIDEO UPDATE Nedelcearu, în mijlocul unui scandal uriaș la AEK » Patronul s-a dus peste ei la hotel: „Ați făcut clubul de râs, idioților!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
dragdim
dragdim  •  06 Aprilie 2021, 14:18

Aberant! Fair-play financiar, equal play nu știu dacă își mai au rostul, bișniță cu oameni.

magic4ever
magic4ever  •  06 Aprilie 2021, 09:53

Haaland merita toti banii si toate comisioanele pentru ca este un fenomen, cine il transfera o sa aiba cel mai bun nr 9 in urmatorii 10 ani...daca in 2022 nu intra clauza cu 75 de milioane euro cei de la Dortmund sigur il mai tineau cel putin un an si apoi puteau sa il vanda cu peste 220-250 milioane euro si depasea si transferul lui Neymar

101691431963926
Taylor Cruz  •  06 Aprilie 2021, 01:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează