INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

A făcut vizita medicală la Barcelona » Primul transfer pregătit după câștigarea campionatului

Inigo Martinez, în duel cu Frankie De Jong // FOTO: Imago
Inigo Martinez, în duel cu Frankie De Jong // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2023 08:41 / Actualizat marti, 16 mai 2023 10:50

Barcelona a devenit campioană în Spania după 4 ani, iar conducerea clubului a început să facă planuri pentru sezonul viitor. Iar primul transfer e aproape rezolvat: fundașul central Inigo Martinez (32 de ani) de la Athletic Bilbao.

Joan Laporta, președintele clubului, a anunțat că va face tot posibilul pentru a-l readuce pe Leo Messi, dar între timp e gata să bifeze prima mutare a verii.

Cum a luat Xavi titlul la Barcelona? 3 detalii-cheie blaugrana și „pârghiile” președintelui Laporta
BARCELONA
Cum a luat Xavi titlul la Barcelona? 3 detalii-cheie blaugrana și „pârghiile” președintelui Laporta

Barcelona, acord cu Inigo Martinez

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Barcelona a bătut palma cu spaniolul Inigo Martinez. Acesta va veni gratis, de la Athletic Bilbao. 

Fundașul central a efectuat vizita medicală în urmă cu o săptămână și a pus la punct toate detaliile contractului cu formația lui Xavi. El va semna la finalul sezonului o înțelegere valabilă pe două sezoane, dacă Barcelona va reuși să respecte fair play-ul financiar și va primi acordul Ligii.

Internațional spaniol, cu 20 de selecții, Inigo Martinez a fost crescut de Real Sociedad, unde a jucat până în ianuarie 2018, când Athletic Bilbao l-a cumpărat pentru 32 de milioane de euro. În acest sezon a bifat 18 partide, marcând un gol.

18.000.000e cota lui Inigo Martinez

1,81 mmăsoară Inigo Martinez, fundaș de picior stâng

În acest moment, în lotul formației lui Xavi sunt 4 fundași centrali: Ronald Araujo, Joules Kounde, Andreas Christensen și Eric Garcia. În plus, și Marcos Alonso, fundaș stânga, poate acoperi acel post.

Sperăm să putem întări echipa. Facem totul pentru a putea o echipă și mai puternică, respectând fair-play-ul financiar.

- Joan Laporta, președinte Barcelona

Citește și: 

Guardiola s-a luat pe teren de Yerri Mina » Ce i-a reproșat la meciul lui Manchester City: „Este inutil!”

Fostul căpitan al lui Manchester City a refuzat un salariu de 33 de milioane de euro: „Cea mai proastă decizie pe care am luat-o vreodată!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
21lva
21lva  •  16 Mai 2023, 10:44

Inigo Martinez a inceput articolul ca fundas de 31 de ani si 1.82cm si l-a incheiat ca mijlocas de 32 de ani si 1.81cm. Polivalent acest Inigo Martinez

BindenDanDat
BindenDanDat  •  16 Mai 2023, 10:33

Numa’unu’si unu’ ia Barcelona… stai sa dea iar de vreun Bayern, de vreun City…

Vezi toate comentariile (2)
Comentează