INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - VALLADOLID 1-0

BARCELONA - VALLADOLID 1-0 // VIDEO I-au spart casa în timp ce juca pentru Barcelona! Hoții i-au furat bijuterii de 300.000 de euro

Kevin Boateng
Kevin Boateng

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 09:44

Barcelona s-a impus cu greu pe teren propriu cu Valladolid, 1-0, grație unui gol marcat din penalty de Leo Messi, în minutul 43.

În meciul de pe Camp Nou, atacantul ghanez Kevin Prince Boateng, 31 de ani, a fost titular, jucând 60 de minute. Acesta a avut o evoluție dezamăgitoare, iar la finalul meciului a primit o veste proastă: hoții au profitat că era la meci și i-au spart casa!

Mundo Deportivo scrie că în timpul meciului Barcelona - Valladolid, hoții au intrat în casa lui Boateng și au făcut o pagubă serioasă. Aceștia au furat bijuterii în valoare de 300.000 de euro și o sumă de bani.

Acesta a fost primul meci jucat de Kevin Prince Boateng în La Liga, după ce a fost împrumutat de la Sassuolo. Atacantul a mai jucat un meci în Cupa Spaniei.

Citește și: 

VIDEO Extraterestru! Leo Messi, încă o performanță remarcabilă » Dar ce face cu penaltyurile?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează