INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona, victorie înainte de duelul cu PSG din Liga Campionilor » Marcator surpriză pentru catalani

Ilaix Moriba (18 ani) sărbătorind primul gol în tricoul Barcelonei FOTO Gettyimages
Ilaix Moriba (18 ani) sărbătorind primul gol în tricoul Barcelonei FOTO Gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 07 martie 2021 07:15 / Actualizat duminica, 07 martie 2021 09:26

FC Barcelona a învins Osasuna, scor 2-0, în runda #26 din La Liga, prin golurile marcate de Jordi Alba (31 de ani) și Ilaix Moriba (18 ani).

Barcelona a ajuns la 10 victorii în ultimele 11 partide din La Liga și se află la două puncte în spatele liderului Atletico Madrid, care are două meciuri mai puțin disputate. Catalanii au dominat partida din primul până în ultimul minut și sunt cu ochii pe televizoare la „Derbi Madrileno”, meci care ar putea fi decisiv în lupta pentru titlu. Partida dintre Atletico și Real Madrid se va disputa astăzi, de la ora 17:15.

Barcelona, victorie înainte de duelul cu PSG din Liga Campionilor

Partida cu Osasuna a fost ultima pentru Barcelona, înainte de duelul cu PSG din Liga Campionilor. În tur, parizienii s-au impus cu 4-1 în Spania, dar trupa „blaugrana” speră la o nouă remontada pe Parc des Princes. La Pamplona, Lionel Messi a oferit două pase de gol pentru Jordi Alba și pentru tânărul de 18 ani, Ilaix Moriba, care a înscris primul său gol în tricoul Barcelonei. Pentru trupa lui Ronald Koeman, scorul a fost deschis de fundașul spaniol, în minutul 30, cu un șut puternic în vinclul porții.

765de apariții are Lionel Messi pentru Barcelona, la două meciuri în spate de recordul All-time, deținut de Xavi

Superstarul argentinian l-a servit și pe Ilaix Moriba, jucător asemănat cu Paul Pogba, care a marcat superb din afara careului și a închis tabela pe Estadio El Sadar în ultimele minute ale partidei. Pe aceeași arenă, Ansu Fati a marcat primul gol pentru formația de pe Camp Nou, în sezonul 2019/20.

Nu o să uit niciodată acest moment. Aici a înscris și Ansu Fati pentru prima dată, care este ca un frate pentru mine
Ilaix Moriba, mijlocaș Barcelona

Ilaix Moriba, cu o clauză în valoare de 100 de milioane de euro, a debutat pentru Barcelona în acest sezon, în partida cu Cornella, din „16-imile” Copa del Rey, când Ronald Koeman l-a trimis pe teren din primul minut. Moriba a început ca titular partida și a evoluat timp de 74 de minute, când a fost înlocuit de Sergio Busquets.

5 milioane de €este cota de piață a lui Ilaix Moriba, conform Transfermarkt

VIDEO. Cele mai frumoase goluri înscrise de Barcelona pe stadionul lui Osasuna

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ladislau Boloni, la un pas de a fi demis de Panathinaikos: l-a bătut a treia oară Giannina! Ce înlocuitor este pregătit

Hat-trick-ul lui Robert Lewandowski aduce victoria bavarezilor în „Der Klassiker”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează