INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Ladislau Boloni, la un pas de a fi demis de Panathinaikos: l-a bătut a treia oară Giannina! Ce înlocuitor este pregătit

Ladislau Boloni, antrenor Panathinaikos +15   FOTO
Ladislau Boloni, antrenor Panathinaikos

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2021 22:49 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 23:55

Panathinaikos, echipa antrenată de Ladislau Boloni (67 de ani), a pierdut cu Giannina în etapa 25 a campionatului din Grecia, scor 0-1.

Ladislau Boloni nu reușește să îi resusciteze pe „verzi”. Panathinaikos a ajuns la 5 meciuri fără victorie și la 4 înfrângeri în ultimele 5 partide, 3 dintre acestea venind împotriva aceleiași echipe, PAS Giannina.

Coșmarul lui Boloni din Cupa Greciei s-a întors să îl bântuie pe tehnicianul român și astăzi, de această dată în campionat. Moldoveanul Nicolae Milinceanu a marcat singurul gol al întâlnirii, în minutul 19, iar zilele lui Boloni pe banca lui Panathinaikos par a fi numărate.

Ladislau Boloni, după Giannina - Panathinaikos 1-0

La flash-interviul ce a urmat partidei, Boloni a încercat să explice rezultatul, însă este puțin probabil ca declarațiile sale să îmbuneze conducerea lui Panathinaikos.

„În fiecare meci există motivație și ambiție. Jucătorii au încercat să obțină ceva, dar situația ne-a copleșit. Bineînțeles că există îngrijorare, nu voi ascunde că obiectivul nostru este de a ne clasa între primele patru echipe. Trebuie să înscriem goluri. În afara de asta, ce mai trebuie schimbat este mult prea complicat pentru a fi analizat aici”, a spus Boloni la televiziunea Nova după meci, citat de sport24.gr.

Boloni a dat vina și pe absențele cu care s-a confruntat: „Suntem îngrijorați de imaginea proastă pe care o arătăm, dar și de absențele lui Kourbelis și Velez”.

Ladislau Boloni, pe făraș la Panathinaikos

Răbdarea șefilor lui Panathinaikos cu Boloni este aproape de final. Demiterea lui Boloni pare a fi doar o chestiune de timp, iar în presa elenă se vehiculează deja nume de înlocuitori. Cel mai rostit este cel al grecului Giannis Anastasiou (48 de ani), ultima dată antrenor la Atromitos și între 2013 și 2015 antrenor la Panathinaikos.

Jurnaliștii din capitala Greciei scriu că Giannis Alafouzos, acționarul majoritar de la Panathinaikos, l-ar putea schimba pe Boloni chiar înainte de meciul cu PAOK, programat pe 14 martie.

VIDEO Boloni despre conflictul FCSB - CSA STEAUA + părerea despre proiectul de la Craiova

Citește mai multe știri despre stranieri: 

Prestația lui Ianis Hagi cu St. Mirren, analizată de scoțieni » Ce note a primit românul la meciul care o apropie pe Rangers de titlu

VIDEO Constantin Budescu, spectacol pe terenul echipei lui Alexandru Mitriță » Pasa de gol cu care i-a cucerit pe arabi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  07 Martie 2021, 01:58

e clar ca deja il lucreaza jucatorii. sa te bata de 3 ori intr-o luna o echipa nou-promovata , cu o istorie submediocra, nu poate fi altceva.

luker
luker  •  07 Martie 2021, 00:48

E greu in Europa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează