INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAUDE

Basarab Panduru, fascinat de un antrenor: „E mare, mare de tot! În acest moment are vâna peste Guardiola!”

Basarab Panduru (53 de ani) crede că Mikel Arteta (41 de ani) este cel mai în vogă antrenorul al momentului în Europa. Spaniolul
Basarab Panduru (53 de ani) crede că Mikel Arteta (41 de ani) este cel mai în vogă antrenorul al momentului în Europa. Spaniolul

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2024 22:23 / Actualizat miercuri, 21 februarie 2024 22:23

Basarab Panduru (53 de ani) crede că Mikel Arteta (41 de ani) este cel mai în vogă antrenorul al momentului în Europa. Spaniolul e pe banca lui Arsenal în această seară, în duelul cu Porto, din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Mikel Arteta a fost instalat la Arsenal în iarna lui 2019. A întâmpinat dificultăți în prima parte a mandatului, au fost momente în care fanii se întorseseră împotriva lui.

„Lordul” fotbalului, protagonistul unei emisiuni neconvenționale la TV: „Nimeni nu e în siguranță!” » Imagini senzaționale
INEDIT
„Lordul” fotbalului, protagonistul unei emisiuni neconvenționale la TV: „Nimeni nu e în siguranță!” » Imagini senzaționale

Conducerea l-a sprijinit, iar în acest moment „tunarii” se află în cărți pentru ambele obiective. O înfruntă pe FC Porto în optimile Ligii Campionilor și luptă cu Liverpool și Manchester City pentru titlul din Premier League.

Basarab Panduru: „Arteta e la un nivel mare rău de tot!”

„Arteta este la un nivel mare. E la un nivel mare rău de tot! Putem să ne uităm la cifrele fotbaliștilor. Anul ăsta, în afară de Odegaard care a marcat anul trecut cele mai multe goluri din carieră, toți jucătorii au progresat.

Saka a dat 6 goluri în ultimele 4 meciuri, Trossard la fel. De super mare clasă, sincer nu mi se pare niciunul. Nici măcar Saka, aflat în mare formă”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Panduru a fost impresionat de lucrurile văzute în documentarul „All or Nothing: Arsenal”:

„Cel mai important e cum a trecut el peste acel moment delicat. A încercat să scape de Aubameyang, Lacazette. Lumea a dat în el, apoi aceeași oameni au început să strige că Arteta știe ce face.

Pe mine acel documentar m-a convins că e unul dintre cei mai buni antrenori din lume. În acest moment are vâna aceea peste a lui Guardiola. Poate nu are știința lui Pep, el e de pe altă lume”, a comentat Panduru.

Nu mi s-ar părea o surpriză să o văd pe Arsenal în finală. O vedeți inferioară lui Inter de anul trecut? Arsenal joacă fotbal. Îl au pe Arteta acolo, un antrenor foarte bun
- Viorel Moldovan, la Orange Sport

VIDEO. Cum l-a scăpat Dinamo pe Basarab Panduru » Dezvăluiri după 30 de ani: „Așa l-a luat Steaua”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Informații de la sursă despre Radu Drăgușin: „A fost observată treaba asta”
Premier League
Informații de la sursă despre Radu Drăgușin: „A fost observată treaba asta”
De ce rămâne Thomas Tuchel pe banca lui Bayern până la vară: Bild știe care e succesorul
BAYERN
De ce rămâne Thomas Tuchel pe banca lui Bayern până la vară: Bild știe care e succesorul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
soyboy
soyboy  •  22 Februarie 2024, 09:39

e cel mai super arteta, n a castigat nimic, il credeam mai preiceput pe dl Panduru, d ar daca era poate chiar facea ceva în domeniu

Stelian66
Stelian66  •  22 Februarie 2024, 09:15

Panduru vorbește să nu adoarmă . Atunci Xavi Alonso ce e ? Cu Arteta , Arsenal cedează în meciurile cu miza . Deci ?

zorrozabal
zorrozabal  •  22 Februarie 2024, 08:59

Sunt fan Arsenal-de când este Arteta antrenor!Pe care nu știu de ce, il simpartizez-poate de când era „sa-i ia maul”incruntatul Mihaița Pleșan- intr-un meci Everton-Dinamo din Cupa UEFA!Și știu ca valoarea de antrenor mai ține și de valoarea lotului!Sau -ma rog- de știința(inspirația),de a alege pe cei mai potriviți jucatori dintr-un lot numeros!Dar in meciul de aseara-cu Porto(echipa de altfel mereu„periculoasa”in Champions league-ca un șarpe mic dar foarte veninos,in savana africana)-unde valoarea lotului lui Arsenal era de...4(patru),ori mai mare,Sergio Conceisao-de 7(șapte),sezoane antrenorul lui F.c.Porto...„ i-a luat fața” lui Arteta!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close