INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Bătaie generală la un meci din La Liga » A intervenit poliția!

Frustraţi de rezultat, dar mai ales de arbitraj, jucătorii s-au revoltat în prelungiri la adresa arbitrului Estrada Fernández. foto: Guliver/Getty Images
Frustraţi de rezultat, dar mai ales de arbitraj, jucătorii s-au revoltat în prelungiri la adresa arbitrului Estrada Fernández. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 20:53 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 21:01

Getafe a pierdut orice speranţă de a mai prinde ultimul loc din grupele Champions şi tremură pentru poziţia de Europa League, după ce-a fost învinsă acasă în duelul cu Villarreal (1-3). 

Frustraţi de rezultat, dar mai ales de arbitraj, jucătorii s-au revoltat în prelungiri la adresa arbitrului Estrada Fernández. A ieşit o bătaie generală în care s-au implicat şi adversarii, inclusiv cei de pe băncile de rezerve. A fost nevoie de intervenţia poliţiei să calmeze spiritele.

Totodată, „centralul" a apelat la trei cartonaşe roşii în minutul 90+7: Nyom şi Etxeita, de la gazde, respectiv Iborra, de la adversari. 

Getafe s-a înfuriat pentru două penaltyuri acordate „submarinului galben” care au fost transformate de Santi Cazorla (66, 86). La 1-2 (marcase Hugo Duro 80), Rubén Peña a dat verdictul în 90Ă3, iar Villarreal se bate cu Sevilla pentru a patra poziţie.

Citește și alte știri despre La Liga: 

BARCELONA - ESPANYOL 1-0. Espanyol, retrogradată după 26 de ani! Ce spune antrenorul după eșecul cu Barcelona

LA LIGA. Golgeter şi portar! Lucas Ocampos, One Man Show în Sevilla - Eibar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează