INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

La Bayern e scandal și când zdrobește Bundesliga! Thomas Muller, scos din sărite: „Despre asta vorbește conducerea?!”

Thomas Muller la Bayern, foto: Guliver/gettyimages
Thomas Muller la Bayern, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 14 iunie 2020 10:43

Thomas Muller a inflamat atmosfera la victoria lui Bayern cu Mglabach (2-1), deși n-a jucat: „Este un paradox să vorbești despre achiziții de jucători și în același timp să reduci salarii”. Salihamidzic l-a pus la punct. 

  • Bayern e cu un pas mai aproape de titlu, după 2-1 cu Borussia Mönchengladbach. O victorie marți, la Bremen, și al 8-lea titlu consecutiv e parafat. Clasamentul din Bundesliga e aici!

 Cu toate astea, vestiarul lui Bayern e un vulcan! 

Thomas Muller, suspendat sâmbătă, a afirmat într-un interviu TV că „este un paradox să vorbești despre achiziții de jucători și în același timp să reduci salarii". Ceea ce conducătorilor clubului nu le-a picat bine. Astfel că managerul Hasan Salihamdzici, cel însărcinat cu transferurile, l-a pus la punct. 

„Am discutat cu Thomas și i-am zis că nu e corect ce a spus. S-a «driblat» singur", a dezvăluit oficialul, tot în direct la TV. 

End of story? Nici vorbă! 

Căpitanul Manuel Neuer îl înțelege și pe Muller, „la finalul sezonului am putea avea o discuție internă pe acest subiect", dar și pe Salihamidzici: „Hasan reprezintă clubul. El trebuie să plănuiască lotul pentru stagiunea viitoare". Punctul pe „i" l-a pus antrenorul campioanei. 

„E declarația lui Muller, iar eu nu le voi interzice jucătorilor să vorbească. Un lucru este însă clar. Vor fi transferuri, chiar dacă jucătorii trebuie să renunțe la o parte din salariu. Și vor fi inclusiv plecări!", a concluzionat Hansi Flick. 

20%este procentul din salariu care li se oprește munchenezilor de la începutul pandemiei de coronavirus și până la finalul sezonului

Citește și alte știri din Bundesliga:

Pleacă de la Bayern Munchen după 40 ani! A decis să se retragă: „Toate succesele noastre din ultimele patru decenii poartă și numele său”

Dusseldorf - Dortmund 0-1. Momente incredibile în Bundesliga: Lucien Favre s-a „rupt” în timp ce sărbătorea golul lui Haaland

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează