INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Le-a ajuns! Ultimatum pentru vedeta lui Bayern

Mingea este acum în terenul lui Alphonso Davies (dreapta) / Foto: Imago Images
Mingea este acum în terenul lui Alphonso Davies (dreapta) / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2024 08:38 / Actualizat miercuri, 20 martie 2024 10:19

Alphonso Davies (23 de ani) a tărăgănat în ultimul timp luarea unei decizii în privința prelungirii contractului cu Bayern, scadent în 2025. El ar fi dorit de Real Madrid.

Bayern nu mai are răbdare cu Alphonso Davies! Negociază de luni bune prelungirea contractului cu jucătorul canadian, însă acesta n-a oferit nici până acum un răspuns. Motiv pentru care clubul i-a dat un ultimatum!

Simona Halep, replică după atacul lui Wozniacki: „De ce a spus asta? Nu sunt o trișoare! Să citească decizia TAS”
MIAMI
Simona Halep, replică după atacul lui Wozniacki: „De ce a spus asta? Nu sunt o trișoare! Să citească decizia TAS”

Max Eberl: „La un moment dat trebuie să spui da sau nu”

„Vă pot spune că i-am făcut lui Alphonso o ofertă foarte concretă, consistentă. La un moment dat în viață trebuie să spui da sau nu”, a punctat noul director sportiv al campioanei Germaniei, Max Eberl, într-un interviu acordat revistei Sport Bild.

Ultima propunere făcută de club lui Davies este un contract de 13 - 14 milioane de euro brut pe sezon, dacă își prelungește contractul scadent în 2025 până în 2029.

Diferență de 6 milioane de euro între cerere și ofertă

O diferență destul de mare față de salariul de aproximativ 20 de milioane de euro cerut de fundașul stânga, dar justificată, în condițiile în care a regresat mult în ultimul an.

În lunile din urmă au apărut informații potrivit cărora Davies s-ar fi înțeles deja cu Real Madrid. Și că ar urma să fie transferat de galactici la vară, în schimbul a 40 - 45 de milioane de euro.

Eberl susține însă că deocamdată nu este vorba despre așa ceva: „Ceea ce pot să vă asigur este că Real Madrid nu ne-a contactat până acum”. Și sugerează astfel că ar fi vorba doar despre speculații ale ziarelor spaniole, în speță Marca și AS.

Cine e favorit să-i ia locul lui Alphonso Davies dacă pleacă

Adus la Bayern în 2019, în schimbul sumei de 14 milioane de euro, Davies și-a câștigat destul de repede locul în primul unsprezece și multă vreme s-a numărat printre cei mai buni jucători ai munchenezilor.

Însă în ultimul an și jumătate, după ce a stat trei luni pe tușă din cauza unor probleme cardiace provocate de COVID-19, el n-a mai avut același impact în jocul echipei. Astfel că șefii lui Bayern au ținut cont de acest aspect la negocieri.

„Discuțiile s-au lungit și așa destul de mult. Vrem să rezolvăm problema cât mai repede, într-un fel sau altul”, a punctat Eberl, care, în eventualitatea unui „nu”, a sondat deja piața în căutarea unui nou fundaș-stânga. Favorit: Theo Hernandez, de la AC Milan.

VIDEO. Euro GSP » Boțoghină și Drejan îl propun pe Dorinel Munteanu, la Bayern Munich, în locul lui Thomas Tuchel

Ați mai putea citi:

Simona Halep, răspuns tranșant în conferința de presă despre Mouratoglou: „Ne-am văzut zilele trecute și...”

„Acești oameni n-ar trebui să primească wild-card-uri!” » Revenirea Simonei Halep, contestată: „Nu a fost iertată!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează