INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Noua listă de achiziții a lui Bayern! Poartă negocieri cu Kyle Walker și Kim Min-jae

Bayern poartă negocieri cu Kyle Walker (dreapta) foto: Guliver/Getty Images
Bayern poartă negocieri cu Kyle Walker (dreapta) foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 19 iunie 2023 13:52 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 15:09

Campioana Germaniei, Bayern, este dispusă să dea 100 de milioane de euro sau mai mult doar în schimbul unui „vârf”. Pentru alte posturi s-a orientat asupra unor jucători mai accesibili financiar.

Bayern își ajustează lista de achiziții în funcție de prețurile de pe piață. Iar clar este că singura poziție pentru care munchenezii sunt pregătiți să dea o sută de milioane de euro sau mai mult este aceea de „vârf”. Pe restul posturilor unde și-au propus să aducă întăriri caută variante mai ieftine decât cele vehiculate până acum.

Veste importantă pentru Dinamo » Judecătorii s-au pronunțat în privința noului plan de reorganizare! Badea și Fabbrini au pus bețe-n roate
DINAMO
Veste importantă pentru Dinamo » Judecătorii s-au pronunțat în privința noului plan de reorganizare! Badea și Fabbrini au pus bețe-n roate

Bayern poartă negocieri cu Kyle Walker și Kim Min-jae 

În apărare, dacă Benjamin Pavard și Lucas Hernandez vor pleca, fundașii luați în calcul sunt Kyle Walker (Manchester City), Kim Min-Jae (Napoli), Pau Torres (Villarreal) și Micky van de Ven (Wolfsburg). Din informațiile tabloidului Bild, cu primii doi se poartă deja negocieri.

Walker, 33 de ani, e dezamăgit că Pep Guardiola nu l-a luat în calcul pentru primul unsprezece al „cetățenilor” în finala Ligii cu Inter (1-0) și e tentat de-o nouă provocare. Nemții pun mare preț pe determinarea și puterea lui de luptă și speră să-l obțină la un preț rezonabil, în condițiile în care contractul cu City îi expiră într-un an.

Cu Kim Min-Jae, antrenorul Thomas Tuchel ține legătura prin intermediul FaceTime. Apărătorul de 1,90 metri, poreclit „Monstrul”, se află în prezent în țara sa natală, unde face câteva săptămâni de pregătire militară de bază. Motivul? Din cauza tensiunilor intervenite în relația cu China, serviciul militar obligatoriu este din nou extrem de important în Coreea de Sud.

2 jucătoria transferat până acum Bayern, în acest mercato: Konrad Laimer (RB Leipzig) și Raphael Guerreiro (Dortmund). Amândoi au venit gatis

Pierre-Emile Hojbjerg în locul lui Declan Rice?

În linia mediană, Tuchel vrea un număr 6 autentic, dar acela nu va fi sigur Declan Rice. Bayern a fost interesată la un moment dat, însă a luat apoi distanță, în condițiile în care West Ham vrea peste 100 de milioane de euro în schimbul căpitanului său. Vizat e mai nou Pierre Emile Hojbjerg, de la Tottenham, jucător care a mai evoluat pentru bavarezi în perioada 2013 - 2016, înainte de a pleca în Premier, la Southampton.

Potrivit aceluiași Bild, pentru postul rămas vacant după plecarea lui Lewandowski, la Barcelona, Bayern îi are pe lista scurtă pe Kolo Muani (Eintracht), Dusan Vlahovic (Juventus), Harry Kane (Tottenham) și pe Victor Osimhen (Napoli). Toți costă de la 100 de milioane de euro în sus și sunt curtați și de alte cluburi mari: „Competiția se anunță foarte dură”.

Citește și:

Scandal uriaș: Courtois a boicotat antrenamentele și următorul meci al Belgiei

Internaționalul olandez a fost condamnat la închisoare cu executare

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  19 Iunie 2023, 16:33

Kim face o greseala enorma daca pleaca la Buyern, acolo o sa fie doar un alt fotbalist, in schimb la Napoli este considerat a face parte din "Sfinta Treime" alaturi de Kvara si Osimhen.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close