INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Bayern l-a demis, dar trebuie să-i plătească o sumă COLOSALĂ drept despăgubire

Articol de - Publicat duminica, 28 mai 2023 20:23 / Actualizat duminica, 28 mai 2023 20:53

Bayern Munchen și managerul Hasan Salihamidzic au încheiat vineri colaborarea, de comun acord. Postul Sky Germania dezvăluie că fostul jucător al bavarezilor va încasa undeva între 6 și 8 milioane de euro drept despăgubire.

Hasan Salihamidzic a fost demis de Bayern din funcția de manager, vineri, în ajunul ultimei etape din 2022/2023, iar plecarea îi va fi "îndulcită" de șefi cu o despăgubire XXL! Potrivit informațiilor postului de televiziune Sky Germania, fostul jucător al bavarezilor a acceptat o reziliere de comun acord a contractului, scadent în 2026, și va încasa undeva între 6 și 8 milioane de euro.

Ștefan Radu a plâns în fața galeriei » Scenografie emoționantă de adio în peluza lui Lazio, la ultimul meci al românului pe „Olimpico”
LAZIO
Ștefan Radu a plâns în fața galeriei » Scenografie emoționantă de adio în peluza lui Lazio, la ultimul meci al românului pe „Olimpico”

Oliver Kahn n-a acceptat rezilierea de comun acord a contractului

Odată cu Salihamidzici a fost pus pe liber și directorul executiv Oliver Kahn. Acestuia i se propusese de asemenea o reliziere de comun acord a contractului, însă fostul internațional a refuzat și a făcut scandal, motiv pentru care înțelegerea i-a fost desfăcută unilateral. Succesorul lui Kahn este deja stabilit, în persoana fostului șef al finanțelor clubului, Jan-Christian Dreesen.

Salihamidzic vrea să rămână „prietenul clubului”

„FC Bayern este mai presus decât orice. Vreau să rămân un prieten al clubului și îmi doresc să aibă succes în continuare", a declarat Salihamidzic, sâmbătă seară, la sărbătoarea celui de-al 11-lea titlu consecutiv, după ce însoțise și echipa în deplasarea de la Koln, câștigată cu 2-1.

Kahn, în schimb, a rămas la Munchen și a scris pe Twitter că i-a fost interzis să însoțească echipa și să participe la petrecere: "A fost cea mai urâtă zi din viața mea".

6ani a fost Salihamidzic manager la Bayern, începând din iulie 2017

Citește și: 

Sergio Rico, portarul lui PSG, în stare gravă după ce a căzut de pe cal » A fost transportat la spital cu elicopterul

Specialist în promovări! Laszlo Boloni a dus-o pe Nancy de două ori în Ligue 1 » Acum, e aproape să repete performanța cu Metz

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
laurkro
laurkro  •  28 Mai 2023, 23:09

Sigur, la bugetul acestei echipe chiar e o suma COLOSALA. Cât de penibili puteți fi cu titlurile voastre de …….prin care încercați sa va agățați mai mulți cititori.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează