INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CMC

Bayern Munchen, calificată de Robert Lewandowski în finala Campionatului Mondial al Cluburilor! Hansi Flick are șansa de a-l egala pe Guardiola!

Bayern Munchen s-a calificat în finala CMC // foto: Guliver/gettyimages
Bayern Munchen s-a calificat în finala CMC // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 09 februarie 2021 07:08 / Actualizat marti, 09 februarie 2021 08:38

Bayern Munchen s-a calificat în finala Campionatului Mondial al Cluburilor după 2-0 cu Al Ahly. Robert Lewandowski (32 de ani) a pus două ștampile pe pașaportul pentru finală, ajungând la 29 de goluri în 27 de meciuri în acest sezon!

Niciun zbor întârziat sau vreo pandemie n-o poate perturba pe Bayern. Al Ahly, campioana Africii, a făcut cunoștință cu forța lui Robert Lewandowski, care continuă să-și păstreze media de peste un gol pe meci în acest sezon. Atacantul polonez a reușit la Doha în a doua semifinală a Mondialului Cluburilor o „dublă”, a șasea în 2020-'21. Și are 29 de goluri în 27 de partide în toate competițiile!

Hansi Flick, aproape să îl egaleze pe Pep Guadiola!

Bavarezii mai au un singur meci, joi, finala cu Tigres, ca să își completeze stagiunea cu cel de-al șaselea trofeu, după titlul, Cupa, Supercupa Germaniei, Liga Campionilor și Supercupa Europei. 

Doar Pep Guardiola cu Barcelona a mai realizat sextupla, în 2008-2009. Jupp Heynckes s-a oprit la cinci, în 2013, pe banca formației muncheneze, însă Hansi Flick are ocazia de a intra în istorie.

Bayern Munchen, fără Goretzka și Martinez în finală

Antrenorul german a primit însă luni și o veste proastă. Leon Goretzka și Javi Martínez, care s-au infectat la sfârșitul lunii trecute, nu vor putea veni în Qatar la finală: „Voiau să joace, e o rușine”.

570 de minutefără gol primit e seria lui Bayern la Mondialul Cluburilor și Cupa Intercontinentală

8.000 de suporteriau fost luni seară pe Ahmed bin Ali Stadium, mai puțin de 20% din capacitate

Am urmărit meciul lui Tigres, este o echipă cu un joc foarte dinamic și foarte fizic. Va trebui să o contracarăm și să pregătim bine finala - Hansi Flick, antrenor Bayern

VIDEO. Cum a câștigat Bayern CMC în sezonul 2013/2014

Citește mai multe știri de la Campionatul Mondial al Cluburilor:

Tigres a scris istorie! Prima echipă din America de Nord calificată în finala Campionatului Mondial al Cluburilor

Eroul Mexicului! André-Pierre Gignac a fost decisiv în Palmeiras - Tigres 0-1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  09 Februarie 2021, 10:18

BAYERN POATE CASTIGA A 4-A INTERCONTINENTALA DIN ISTORIA SA DE 120 DE ANI******

magic4ever
magic4ever  •  09 Februarie 2021, 09:40

Levandovski trebuia sa primeasca balonul de aur sezonul trecut...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează