INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

A rămas fără 500.000 de euro în timp ce era pe teren în Bayern - Barcelona!

Thomas Muller, în roșu // foto: Guliver/gettyimages
Thomas Muller, în roșu // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2022 15:29 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2022 16:16

Bayern a tranșat în a doua repriză duelul cu Barcelona din grupele UCL, 2-0, după golurile marcate de Lucas Hernandez și Leroy Sane. Victoria i-a fost dedicată sărbătoritului Thomas Muller, însă jucătorul lui Bayern nu s-a putut bucura prea mult, deoarece hoții i-au spart casa!

Potrivit publicației Bild, hoții i-au spart casa lui Thomas Muller în timpul partidei cu FC Barcelona și ar fi sustras suma de 500.000 de mii de euro.

„Marți, mai multe persoane necunoscute au intrat într-o casă din localitatea Otterfing și au luat bani, bijuterii și alte obiecte în valoare de 500.000 de mii de euro”, a explicat poliția locală într-un comunicat.

James Rodriguez a revenit în fotbalul european. Prezentat într-un campionat surprinzător
TRANSFER
James Rodriguez a revenit în fotbalul european. Prezentat într-un campionat surprinzător

Thomas Muller, jefuit în timpul meciului Bayern - Barcelona

De asemenea, sursele anchetei au explicat că doi hoți au fugit de la locul faptei atunci când poliția a intervenit, dar până în acest moment nu au descoperit vreun indiciu despre atacatori.

20 de milioane de euroeste salariul brut anual a lui Thomas Muller la Bayern Munchen

Tensiuni la Bayern Munchen

Presa germană a dezvăluit zilele trecute că în lotul celor de la Bayern Munchen există mai multe probleme. Leon Goretzka și alte nume importante din lotul lui Bayern ar fi realizat o serie de revolte în vestiarul lui Nagelsmann, pe motiv că nu mai joacă atât de mult.

Directorul executiv Oliver Kahn a confirmat problemele pentru Bild: „Așa este aproape întotdeauna la Bayern”.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Unde a ajuns Claudiu Bălan după despărțirea amiabilă de FCU Craiova

Nicolae Dică, revoltat, în conferința dinaintea meciului cu Anderlecht: „Numai la noi se întâmplă asta! Stați liniștiți!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
enigmaticul
enigmaticul  •  15 Septembrie 2022, 14:21

Păi măi Toma, tu nu știi cum lucrează hoții? De ce nu ți-ai lăsat copii și nevasta acasă, să aibă grijă de bunuri?? Este posibil ca hoții să fi fost ”fani” ai Barcelonei și..............înțelegi tu cum stau lucrurile! DAr lasă, banii ăstia îi faci într-o lună, asa că........... Să nu fie ”mâna” lui ”Lewa”.

mr90
mr90  •  14 Septembrie 2022, 16:33

Chestiile astea devin plictisitoare deja. In primul rind ma indoiesc ca avea 500.000€ in bani lichizi in casa. In al doilea rind: obiectele furate au fost, oare, asigurate ??? In al treilea rind: de ce nu platesc milionarii astia un paznic cind ei sint plecati la meci ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează