INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

VIDEO Kimmich și-a pus colegii la zid, după ce Bayern s-a făcut de râs cu o nou-promovată: „Asta e mentalitate!?”

Joshua Kimmich// Foto: IMAGO / Revierfoto
Joshua Kimmich// Foto: IMAGO / Revierfoto

Articol de - Publicat duminica, 13 februarie 2022 10:02 / Actualizat duminica, 13 februarie 2022 11:29

După 2-4 cu VfL Bochum, Joshua Kimmich (27 de ani), „închizătorul” lui Bayern, a criticat atitudinea colegilor: „Fiecare trebuie să se întrebe dacă a dat totul”. Iar antrenorul Julian Nagelsmann dezvăluie că a presimțit dezastrul.

Meciul cu promovata VfL Bochum trebuia să fie pentru Bayern repetiția generală dinaintea primei manșe a „optimii” cu Salzburg, din Ligă. Dar s-a transformat într-o umilință, cu 4 goluri încasate până la pauză, ceea ce campioanei nu i se mai întâmplase din 1975, de la o partidă cu Eintracht Frankfurt. 

Chelsea a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor » Victorie dramatică în finala cu Palmeiras
CHELSEA
Chelsea a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor » Victorie dramatică în finala cu Palmeiras

0-6 e scorulcu care a pierdut Bayern în 1975 la Frankfurt, după 0-5 la pauză

Kimmich se ia de coechipieri după dezastrul de la Bochum

Primul care a reacționat la blackout-ul de la Bochum (2-4) a fost Joshua Kimmich. „Nu este prima dată când ni se întâmplă asta. La fel am pățit și la Monchengladbach, în Cupă. Trebuie să ne întrebăm dacă aceasta este mentalitatea la Bayern. Se întâmplă prea des. Nu-mi amintesc ca în trecut să fi fost așa, să primim patru, cinci goluri de mai multe ori. 

Fiecare trebuie să se întrebe dacă a dat totul pe teren. Ne-au lipsit atitudinea, ambiția, calități ce n-au nicio legătură cu tactica”, a tunat internaționalul german. 

Bayern a început să piardă cu echipe care la ora meciurilor se aflau în partea a doua a clasamentului, Frankfurt, Monchengladbach, Augsburg, acum Bochum, exact partide ce ar trebui să fie „de 3 puncte” în lupta la titlu. Specialiștii îi reproșează antrenorului Julian Nagelsmann strategia ultraofensivă pe care o promovează și amatorismul din apărare, cu trei internaționali francezi, Pavard, Upamecano, Hernandez, și unul german, Sule, ridiculizați de adversari.

6 e notaprimită de Upamecano în Bild. Adică „nu și-a meritat banii”. Cel mai mic calificativ posibil în Germania, unde maximum e 1

Patru goluri încasate până la pauză

Șocat și el, Nagelsmann nu contestă absolut nimic din ceea ce i se impută: „Am avut un plan care nu a funcționat. Ar fi trebuit să reacționez mai repede. Am făcut asta prea târziu”. 

Mai mult, tehnicianul venit vara trecută de la RB Leipzig admite că a presimțit dezastrul: „Ne-am antrenat foarte prost în ziua dinaintea meciului, prea relaxat, și aceeași relaxare am văzut-o și la Bochum, în prima repriză. Bochum a fost otrăvitor și noi am fost opusul în toate fazele. Am fost ca nisipul”.

VIDEO. Rezumat Bochum - Bayern Munchen 4-2

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Revoltă la Galatasaray: „Dați-vă jos tricourile și jucați așa!” + Fanii au cerut demisia conducerii

Gică Hagi, despre recuperarea lui Ianis: „E puternic! Mult mai puternic decât mine, aici m-a depășit deja”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează