INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Refuzată de Drăgușin, Bayern Munchen a adus alt fundaș: „Am ajuns la un club uimitor!”

Eric Dier a ajuns în Germania // sursă foto: Florian Plettenberg
Eric Dier a ajuns în Germania // sursă foto: Florian Plettenberg

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 12:11 / Actualizat joi, 11 ianuarie 2024 15:13

După ce a fost refuzată de Radu Drăgușin, Bayern Munchen s-a reorientat și a bătut palma cu Tottenham pentru transferul internaționalului englez Eric Dier (29 de ani). Vizita medicală va avea loc astăzi.

În căutare de fundaș central, Bayern Munchen a oferit un pachet total de 31 de milioane de euro pentru a-l cumpăra pe Radu Drăgușin de la Genoa. Bavarezii au fost refuzați de stoperul român, care bătuse deja palma cu Tottenham.

Prima victimă în urma controalelor făcute la CSA Steaua » Șeful Corpului de Control al premierului a fost demis de Marcel Ciolacu
DECIZIE
Prima victimă în urma controalelor făcute la CSA Steaua » Șeful Corpului de Control al premierului a fost demis de Marcel Ciolacu

Campioana Germaniei s-a reorientat rapid și a rezolvat transferul lui Eric Dier, jucător care aparținea chiar de noua echipă a lui Drăgușin, Tottenham.

Refuzată de Radu Drăgușin, Bayern Munchen a rezolvat transferul lui Eric Dier

Dier a ajuns deja în Germania și va efectua astăzi vizita medicală. La aeroport, el i-a spus lui Florian Plettenberg, jurnalist la Sky Germania, că „Bayern este un club uimitor. Uimitor!”.

Mijlocaș defensiv la începutul carierei, transformat ulterior în fundaș central, Dier evolua din 2014 la Tottenham, care l-a cumpărat cu 5 milioane de euro de la Sporting CP.

În cei 10 ani petrecuți în Londra, internaționalul englez a jucat 364 de meciuri, a înscris 13 goluri și a oferit 12 pase decisive.

La Bayern, el va avea o concurență acerbă. Bavarezii au 3 stoperi de cel mai înalt nivel, pe Matthijs de Ligt, Dayot Upamecano și Kim Min-jae, doar că ultimul va lipsi o vreme, fiind convocat la naționala Coreei de Sud pentru Cupa Asiei.

Florin Manea: „Ne-am oprit în loc când a venit oferta de la Bayern”

Miercuri, Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, a dezvăluit la GSP Live cum s-a ajuns ca fundașul român să refuze propunerea lui Bayern.

„La ora 8 s-a luat decizia. Noi eram hotărâți să mergem la Tottenham, dar a venit oferta de la Bayern. Și ne-am oprit în loc. Eram în drum spre aeroport. Am zis că trebuie să ne gândim bine și să evaluăm. Bayern e unul dintre cele mai mari cluburi.

Nu îmi vine să cred că am refuzat Bayern, dar asta e decizia. Am luat-o cu Radu și cu familia lui. I-am anunțat pe cei de la Bayern că asta e decizia, că ei au venit pe ultima sută de metri și că era greu să ne schimbăm decizia. Poate pe viitor vom ajunge acolo.

Suntem puțin bulversați. Să refuzi Bayern... Dar a fost până la urmă ce și-au dorit Radu și familia lui. E fericit. Mergem la Tottenham!”, a spus Manea.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Cum cheltuie Juventus banii primiți de pe urma lui Radu Drăgușin
SERIE A
Cum cheltuie Juventus banii primiți de pe urma lui Radu Drăgușin
Huiduit copios de saudiți, Kroos le-a răspuns ironic: „Uimitor public!”
SUPERCUPA SPANIEI
Huiduit copios de saudiți, Kroos le-a răspuns ironic: „Uimitor public!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
UbiMortus1984
UbiMortus1984  •  11 Ianuarie 2024, 13:07

Da, Dragusin a refuzat Bayern ca asa a vrut el, apoi, coincidenta!, Bayern a transferat un fundas chiar de la Tottenham?! Sigur... Si marmota invelea ciocolata in staniol...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează