INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN - HANNOVER 3-1

BAYERN MUNCHEN - HANNOVER 3-1 // VIDEO + FOTO Bayern, pas important spre titlul din Bundesliga! Cum arată ACUM clasamentul și lupta cu Borussia Dortmund

FOTO: Guliver/GettyImages +8   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 mai 2019 19:22

Bayern Munchen a câștigat meciul cu Hannover, scor 3-1, și face un pas important spre titlu în Bundesliga. Lupta aprigă se dă cu Borussia Dortmund, aflată acum la 4 puncte distanță, după un nou pas greșit cu Werder Bremen, 2-2. Mai sunt două etape.

  • Bayern Munchen are nevoie de minimum două puncte în ultimele două etape pentru a deveni matematic campioană.

Ce a făcut Bayern Munchen cu Hannover

Polonezul Robert Lewandowski a deschis scorul în minutul 27, cu o lovitură superbă de cap, 1-0. Leon Goretzka a dublat avantajul în minutul 40, cu un șut plasat la colțul scurt. Oaspeții au redus din diferență imediat după pauză, în minutul 51, 2-1, printr-un penalty transformat de Jonathas. Francezul Ribery a îndepărtat emoțiile în minutul 84, cu un șut din unghi, 3-1.

22 de goluria marcat Lewandowski în acest sezon, fiind golgeterul campionatului 

+9 FOTO

Dortmund în degringoladă

Borussia Dortmund, formația lui Lucien Favre, a remizat cu Werder Bremen, scor 2-2, iar șansele la titlu au devenit pur teoretice. Dortmund a intrat la pauză cu un avantaj de două goluri, datorită reușitelor lui Pulisic și Paco Alcacer. Gazdele au egalat după pauză prin Mohwald și veteranul Claudio Pizarro.

Vezi AICI clasamentul din Bundesliga 

Vezi VIDEO cu golurile din Bayern - Hannover

Program Bayern

  • Leipzig (deplasare)
  • Frankfurt (acasă)

Program Borussia

  • Dusseldorf (acasă)
  • Monchengladbach (deplasare)

Vezi și: 

JUVENTUS - TORINO 1-1 // VIDEO „Pedepsiţi de fenomenalul Cristiano Ronaldo” » Portughezul a ținut-o pe Juventus în viață cu Torino

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează