INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

REZUMAT VIDEO Bayern e în derivă în Bundesliga! Șefilor le-au sărit siguranțele: „Jucători la cota zero!”

Bayern e în derivă în Bundesliga. Foto: Imago Images
Bayern e în derivă în Bundesliga. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 20 martie 2023 11:49 / Actualizat luni, 20 martie 2023 11:50

Conducătorii lui Bayern Munchen au dat de pământ cu jucătorii după eșecul lamentabil de la Leverkusen (1-2), meci în care vedetele Joao Cancelo (28 de ani), Thomas Muller (33) și Sadio Mane (30) au fost înlocuite la pauză!

Bayern 2022/2023 e o cutiuță cu surprize. Așa cum strălucește în Liga Campionilor, unde are 8 victorii consecutive și tocmai a eliminat-o pe Paris SG, la fel de bine poate arăta jalnic în Bundesliga.

Liverpool ar fi interesată de Radu Drăgușin: „Am vorbit la club”
GSP LIVE
Liverpool ar fi interesată de Radu Drăgușin: „Am vorbit la club”

Bayern e în derivă după eșecul lamentabil de la Leverkusen

Duminică, la Leverkusen (1-2), a fost cazul din nou. Pentru a treia oară în acest sezon. Iar conducătorii și-au pierdut răbdarea și s-au năpustit efectiv asupra jucătorilor. Public!

„Am pierdut din nou acea combinație de emoție și calitate pe care ne-o recăpătasem în ultimele săptămâni. La Leverkusen am fost leneși. Defensiv și ofensiv, unii jucători au fost la cota zero. Jocul nostru a fost foarte modest”, a comentat antrenorul Julian Nagelsmann.

VIDEO. Rezumatul meciului Bayer Leverkusen - Bayern Munchen (2-1)

Șefilor lui Bayern le-au sărit siguranțele: „Ne-a lipsit totul”

La ce jucători face referire nu-i greu de ghicit. Pe căpitanul Thomas Muller, pe Joao Cancelo și pe Sadio Mane i-a schimbat la pauză, deși bavarezii conduceau cu 1-0.

Și managerului Hasan Salihamidzic i-a picat greu la stomac letargia munchenezilor: „Acesta nu este Bayern Munchen. Ne-a lipsit totul! Ne-am lăsat depășiți clar de-o echipă care a mai și jucat joi în Europa. Bayer a fost mai bună din toate punctele de vedere. Rareori mi-a fost dat să văd atât de puțină implicare, atât de puțină agresivitate și motivație. Această echipă este atât de bună când dă sută la sută de la bun început. Și atât de modestă când crede că poate câștiga doar pentru că are calitate”.

Urmare a înfrângerii suferite la Leverkusen, campioana i-a cedat primul loc în clasament Borussiei Dortmund, învingătoare cu 6-1 în fața lui FC Koln, sâmbătă. Galben-negrii au un punct avans înaintea duelului direct, din 1 aprilie, dar și avantajul de a se putea concentra mai apăsat pe campionat, după ce au fost eliminați din Liga Campionilor de Chelsea (1-0, 0-2).

Citește și:

Italia deasupra tuturor! Cât Premier League și La Liga la un loc » Cortina trasă după Polonia

Barcelona a revenit de la 0-1 cu Real Madrid și a încheiat socotelile în prelungiri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close