INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

De la Robert Lewandowksi la un atacant care a înscris doar 3 goluri în ultimii 3 ani » Soluție uluitoare găsită de Bayern Munchen

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2022 09:33 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2022 09:45

Bayern Munchen încearcă să-l convingă pe Robert Lewandowski (33 ani) să-și prelungească contractul, însă bavarezii pregătesc și planul B, în cazul în care polonezul decide să plece. Cea mai nouă țintă este Luka Jovic (24 ani), atacantul de la Real Madrid.

Sârbul este folosit foarte rar de madrileni, motiv pentru care își dorește să plece de la clubul din capitala Spaniei pentru a fi în cea mai bună formă posibilă la startul Campionatului Mondial din Qatar.

Dosarele X la Târgoviște: cheltuieli nejustificate de 6 milioane de lei » Primăria a dat în judecată firma care construiește stadionul și la care e acționar unic
STADION TÂRGOVIȘTE
Dosarele X la Târgoviște: cheltuieli nejustificate de 6 milioane de lei » Primăria a dat în judecată firma care construiește stadionul și la care e acționar unic

Bayern Munchen, de la Lewandowski la Luka Jovic

Având în vedere că Lewandowski refuză în continuare să-și prelungească contractul, polonezul ar fi tentat să-și găsească un nou angajament, cel mai vehiculat nume fiind FC Barcelona.

Bayern încearcă să-și păstreze golgheterul pe Allianz Arena, însă, în caz contrar, campionii Germaniei pregătesc și varianta de rezervă. 

Atacanți precum Darwin Núñez, Sebastien Haller, Erling Haaland și Patrik Schick sunt, de asemenea, pe lista bavarezilor. Totuși, conform presei spaniole, Luka Jovic reprezintă și el o soluție importantă pentru a-l înlocui pe Robert Lewandowski.

Chiar dacă atacantul sârb a înscris numai 3 goluri în aproape 3 ani petrecuți la Real Madrid, conducătorii lui Bayern consideră că Jovic poate fi un atacant decisiv în Germania, așa cum a demonstrat la Eintracht Frankfurt înainte de a pleca în Spania.

 Citește și alte știri din fotbalul internațional:

VIDEO + FOTO Ronaldo și De Gea au ținut campioana Europei în șah, dar United își ia adio de la Liga Campionilor

Răsturnare de situație în cazul lui Mbappe! Cu cine ar semna de fapt: „Sunt 100% sigur”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dragdim
dragdim  •  29 Aprilie 2022, 14:41
Postat de ripensistu pe 29 Aprilie 2022, 11:57

Tradatorule du-te inapoi la BvB nu mai sta la echipa asta ridicola.

Ridicol de buna

ripensistu
ripensistu  •  29 Aprilie 2022, 11:57

Tradatorule du-te inapoi la BvB nu mai sta la echipa asta ridicola.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează