INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

FOTO Mesaje de susținere pentru Ucraina și în Liga Campionilor » Cum a fost adaptat celebrul slogan al fanilor lui Liverpool

Războiul din Ucraina nu a fost ignorat nici la meciurile de astăzi din Liga Campionilor, Bayern Munchen - RB Salzburg și Liverpool - Inter. +5   FOTO
Războiul din Ucraina nu a fost ignorat nici la meciurile de astăzi din Liga Campionilor, Bayern Munchen - RB Salzburg și Liverpool - Inter.

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2022 22:43 / Actualizat marti, 08 martie 2022 23:05

Războiul din Ucraina nu a fost ignorat nici la meciurile de astăzi din Liga Campionilor, Bayern Munchen - RB Salzburg și Liverpool - Inter. 

Arena lui Bayern Munchen a fost împânzită de mesaje care cer încetarea războiului din Ucraina. Înaintea fluierului de start, pe tabela de marcaj a apărut mesajul „Pace”, scris în limbile engleză și ucraineană. 

Decizia FIFA nu are urmări la clubul lui Eric Bicfalvi: „Nimeni nu pleacă!”
Război în Ucraina
Decizia FIFA nu are urmări la clubul lui Eric Bicfalvi: „Nimeni nu pleacă!”

Fanioanele de la colțurile terenului au fost înlocuite cu unele în culorile galben-albastru. Și fanii s-au alăturat demersului. Zeci de steaguri ale Ucrainei au putut fi văzute în tribune.

+1 FOTO

Liverpool - Inter, cu gândul la războiul din Ucraina 

Și pe Anfield Road, la meciul dintre Liverpool și Inter, întreaga audiență a fost cu gândul la războiul provocat de Vladimir Putin. Fotbaliștii celor două formații s-au pozat împreună, la centrul terenului, transmițând un mesaj de pace, iar suporterii au pregătit mesaje speciale de susținere pentru poporul ucrainean. 

Mesaje de susținere pentru Ucraina și în Liga Campionilor » Cum a fost adaptat celebrul slogan al fanilor lui Liverpool

Celebrul slogan „You'll never walk alone”, titlul imnului lui Liverpool, a fost imprimat pe steagurile Ucrainei, un mod de a transmite că nu sunt singuri în războiul împotriva Rusiei. 

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Val de mesaje rasiste la adresa jucătorului care l-a accidentat pe Mbappe » Starul lui PSG a reacționat imediat

Trei jucători importanți de la Liverpool, incerți pentru duelul cu Inter » Klopp avertizează: „Nu vor veni aici în vacanță”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează