INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Val de mesaje rasiste la adresa jucătorului care l-a accidentat pe Mbappe » Starul lui PSG a reacționat imediat

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2022 21:30 / Actualizat luni, 07 martie 2022 22:21

Kylian Mbappe a devenit incert pentru partida retur cu Real Madrid, din optimile Ligii Campionilor, după ce a primit o lovitură din partea lui Idrissa Gueye, la ultimul antrenament al lui PSG. Senegalezul a fost ținta mesajelor rasiste pe rețelele de socializare.

Gueye l-a lovit pe Mbappe în zona gleznei, iar superstarul francez a părăsit antrenamentul din această dimineață. Urmează ca medicii Parisului să stabilească, după mai multe teste, dacă atacantul va putea sau nu să joace miercuri la Madrid.

După ce a fost făcut public videoclipul cu intrarea lui Gueye, mijlocașul a fost victima atacurilor rasiste și pline de ură pe rețelele de socializare. Mbappe a reacționat imediat și a postat un mesaj de susținere pentru colegul său.

Edward Iordănescu amenință: „Dacă  Gigi Becali mai face asta, special nu-l mai iau pe Tavi Popescu”
ROMÂNIA
Edward Iordănescu amenință: „Dacă Gigi Becali mai face asta, special nu-l mai iau pe Tavi Popescu”

Val de mesaje rasiste pentru Idrissa Gueye

Soția sa, Pauline, a primit și ea mai multe mesaje pline de ură la diferite postări de pe Instagram. Ambii au decis să restricționeze comentariile postărilor în cauză, cel puțin până când lucrurile se vor liniști.

Kylian Mbappe a reacționat imediat și a transmis un mesaj de susținere pentru Gueye pe contul său de Instagram: „Toți împreună, întotdeauna. Aici e Parisul”, însoțit de o poză cu el și închizătorul senegalez.

Val de mesaje rasiste la adresa jucătorului care l-a accidentat pe Mbappe » Starul lui PSG a reacționat imediat
Foto: Instagram @k.mbappe

PSG i-a pus pe masă lui Mbappe un contract astronomic!

PSG nu acceptă să-l piardă pe Mbappe. Liderul din Ligue 1 a pregătit un contract fantastic pentru fotbalistul francez, cu un bonus astronomic la semnătură: 100 de milioane de euro. 

Actualul contract dintre Kylian Mbappe și PSG va expira în vară. Atacantul francez a refuzat până acum propunerile de prelungire a înțelegerii și este de așteptat să meargă la Real Madrid în vară, atunci când va rămâne liber de contract. 

Pentru a împiedica împlinirea acestui scenariu, șeicii care conduc PSG plusează serios. Ei i-au oferit lui Mbappe un contract uluitor, cu un bonus la semnătură de 100 de milioane de euro net. Mbappe ar fi astfel răsplătit pentru faptul că ar continua la Paris în loc să semneze cu Real Madrid. 

Noul contract s-ar întinde pe două sau trei sezoane, dezvăluie cotidianul spaniol AS, iar salariul lui Mbappe în fiecare an ar fi între 50 și 53 de milioane de euro net. Kylian ar deveni, astfel, cel mai bine plătit fotbalist din lume. Dacă ar semna și ar rămâne la PSG până la finalul celor 3 ani de contract, ar încasa peste 250 de milioane de euro! 

Contractul, care s-ar afla pe masa lui Mbappe de o săptămână, ar conține și o clauză specială: în 2024, la sfârșitul anului 2 al înțelegerii, s-ar activa o clauză de reziliere, care i-ar permite lui Mbappe să părăsească clubul, în eventualitatea în care ar fi tentat de o altă ofertă.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Trei jucători importanți de la Liverpool, incerți pentru duelul cu Inter » Klopp avertizează: „Nu vor veni aici în vacanță”

Rangnick pleacă, iar Manchester United și-a ales antrenorul favorit!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
adrian_hora
adrian_hora  •  08 Martie 2022, 09:04

pai mbappe e blond?? taica-su e camerunez, aia nu l-au vazut? e atata pro.stie in capetele rasistilor. cred ca rasismul este o dovada clara de lipsa a educatiei. cand ii auzi pe unii ca isi proclama superioritatea doar pentru ca s-au nascut in alt loc, stii sigur ca au carente grave educationale

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close