INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Bayern s-a reorientat după ce Drăgușin a ales-o pe Tottenham » Mutare rapidă pregătită de bavarezi

Eric Dier, Sursa Foto / Twitter Spurs Global
Eric Dier, Sursa Foto / Twitter Spurs Global

Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2024 12:24 / Actualizat miercuri, 10 ianuarie 2024 13:13

Radu Drăgușin, 21 de ani, va semna cu Tottenham în detrimentul lui Bayern Munchen, iar campioana Germaniei va transfera un alt fundaș central.

În căutarea unui apărător, Bayern s-a oprit asupra lui Eric Dier, 29 de ani, jucător care evoluează pentru Spurs, formația aleasă de Drăgușin.

Florin Manea, dezvăluiri la GSP Live despre transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham: „Patronul a stat până la 3 dimineața pentru el. Erau mai mulți bani la Bayern, nu mulți refuzau”
TOTTENHAM
Florin Manea, dezvăluiri la GSP Live despre transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham: „Patronul a stat până la 3 dimineața pentru el. Erau mai mulți bani la Bayern, nu mulți refuzau”

Bayern Munchen a pierdut duelul cu Tottenham pentru Drăgușin

Bayern și Tottenham au fost echipele rămase în „finala” pentru transferul lui Radu Drăgușin, devenit cel mai scump fotbalist român, după ce a ales Premier League.

Eric Dier revine din nou în atenția lui Bayern, care vrea să-l transfere pentru a-și întări centrul defensivei, anunță jurnalistul Florian Plettenburg. Cele două cluburi ar fi ajuns deja la un acord, iar mutarea se va perfecta pentru aproximativ 4 milioane de euro. Jucătorul va evolua în Bundesliga până în 2025 dacă transferul se va oficializa.

Interesul pentru Eric Dier a existat și-n vară, însă atunci prioritate a avut transferul de 100 de milioane de euro al lui Harry Kane. Nici jucătorul nu era foarte hotărât să plece, mai ales după ce managerul Ange Postecoglou i-a promis că-i va oferi o nouă șansă.

Eric Dier este hotărât să plece de la Tottenham

Dar acum, după numai 4 apariții în Premier 2023 - 2024, apărătorul în vârstă de 29 de ani e mai hotărât ca oricând să plece. Și Postecoglou i-ar fi dat undă verde.

Dier poate juca mai multe pozițiii, fundaș central, dreapta, „închizător”, exact ce-i trebuie lui Bayern, în condițiile în care s-a tot confruntat cu absențe în aceste compartimente. Iar mai nou îl va pierde pe Kim Min-jae, care va participa cu reprezentativa Coreei de Sud la Cupa Asiei.

Florin Manea: „La Bayern, Drăgușin ar fi avut un salariu mai mare”

Florin Manea, impresarul jucătorului, a dezvăluit că oferta nemților era mai bună, dar Radu a preferat Premier League. La Tottenham, Drăgușin va încasa în jur de 3 milioane de euro.

„Nu a ales banii. Erau mai mulți la Bayern. A zis că acesta e pasul corect pentru cariera lui. E de apreciat că a ales cariera deasupra banilor. Nu știu câți ar fi refuzat oferta pe care am a avut-o de la Bayern. Au fost mulți care nu credeam că refuzăm Bayern. Am zis că ăsta e pasul corect.

Era destul de mare diferența. Aproape jumătate în plus, dacă nu chiar încă o dată. Dar nu contează sumele. Nu au fost niciodată o prioritate. Mereu vom alege pașii care credem că sunt corecți. Cred că a cântărit că mereu și-a dorit să ajungă în Premier League.

Tottenham era cam departe de ce voia Genoa, dar am zis că dacă se înțeleg, vom alege Tottenham. Dacă nu, înseamnă că așa a vrut Dumnezeu și mergem la Bayern. Tottenham a făcut eforturi mari.

Acum îl vor pe 6 ani și jumătate acum. Avem ofertă pe 5 ani și jumătate. Mai sunt mici detalii de pus la punct. dar 99% suntem înțeleși” a spus Florin Manea la GSP LIVE.

VIDEO Florin Manea, după transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham: „Nu îmi vine să cred că am refuzat Bayern”

Citește și:

De la Chivu și Mutu nu am mai avut unul ca el

Radu Drăgușin intră direct în „cușca cu lei”! Program de foc pentru Tottenham în următoarea perioadă » Când ar putea debuta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  10 Ianuarie 2024, 15:28

Ce s-a prabusit Dier...in 2019 valora 40 mil si juca titular in nationala Angliei unde are 49 de meciuri si acum nu mai prinde echipa la Tottenham...Bayern cred ca il transfera pentru postul de mijlocas defensiv

Vezi toate comentariile (1)
Comentează