INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Șapte vedete pe lista plecărilor. De ce sumă are nevoie Bayern pentru „sânge proaspăt”

Bayern Munchen - Mainz/ foto Imago Images
Bayern Munchen - Mainz/ foto Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2024 21:30 / Actualizat miercuri, 13 martie 2024 22:46

Bayern schimbă nu doar antrenorul la vară, ci și liniile. Iar bugetul de achiziții va fi finanțat și din vânzarea unor vedete.

Bayern se va despărți în vară de antrenorul Thomas Tuchel, dar și de mulți dintre jucători. Inclusiv vedete! În condițiile unui sezon în care echipa a ratat deja un obiectiv, Cupa Germaniei, iar în campionat e la 10 puncte de liderul Bayer Leverkusen, conducerea a decis că este nevoie de „sânge proaspăt”.

Scandal intern la Dinamo! Încolțit în direct, Andrei Nicolescu a răbufnit: „Nu e ceva ce ar trebui să tolerăm!”
DINAMO
Scandal intern la Dinamo! Încolțit în direct, Andrei Nicolescu a răbufnit: „Nu e ceva ce ar trebui să tolerăm!”

Bayern are nevoie de 200 de milioane de euro pentru achizițiile vizate

Șefii campioanei Germaniei și-au făcut socotelile și au ajuns la concluzia că pentru împrospătarea lotului este nevoie de 200 de milioane de euro. Bani care vor fi asigurați nu doar din conturile clubului, ci și din vânzările de jucători.

Lista celor care ar putea părăsi gruparea bavareză este destul de lungă și conține multe nume proeminente: Leon Goretzka (29 de ani), Joshua Kimmich (29), Alphonso Davies (23), Leroy Sane, Serge Gnabry (28), Noussair Mazraoui (26) și Dayot Upamecano (25).

Primul care ar putea fi vândut este Alphonso Davies. Real Madrid îl așteaptă

În timp ce Davies ia în calcul un transfer la Real Madrid, Kimmich, Sane și Gnabry și-ar putea reconsidera viitorul la Munchen dacă apar oferte tentante pentru ei și pentru club.

Upamecano și Goretzka resping, deocamdată, o plecare în vară. Dar Bouna Sarr (32) și Eric Maxim Choupo-Moting (34), aflați la final de contract, sigur nu vor mai fi păstrați. Ei vor elibera astfel un buget de salarii cifrat la peste zece milioane de euro - dezvăluie tabloidul Bild.

Un nume-surpriză pe lista de achiziții a lui Bayern Munchen

Din informațiile publicației citate, noul director sportiv, Max Eberl, a alcătuit și o listă cu jucători „de achiziționat”. Una care conține și un nume-surpriză: Chris Fuhrich (26 de ani), de la VfB Stuttgart.

În mare formă la șvabi, motiv pentru care selecționerul Julian Nagelsmann a decis să-l cheme la naționala Germaniei, Fuhrich are o clauză eliberatoare extrem de tentată în contract: doar 23,5 milioane de euro. O nimica toată pentru Bayern. Clubul deja l-a transferat pe Bryan Zaragoza (22 de ani), de la Granada. Prețul: 17 milione de euro.

VIDEO. Antrenați de Marius Sava, juniorii U13 ai Craiovei au bătut Bayern Munchen!

Mai puteți citi:

„Ce?!” » Kate Abdo l-a pus la punct pe Carragher după o glumă răutăcioasă: „De ce ai spune asta?”

Detaliile noii Ligi a Campionilor revoluționare » Chiar și tragerea la sorți va fi transformată!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează