INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE B

Bergodi continuă la Modena!

Cristiano Bergodi
Cristiano Bergodi

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 14 iunie 2011 19:05

După săptămîni de negocieri, Cristiano Bergodi a semnat prelungirea contractului cu Modena

 

Cu un pas în curtea Stelei sau a lui Bari în săptămînile trecute, Cristiano Bergodi va continua cu echipa de liga a doua italiană, Modena. Cele două părţi s-au înţeles pentru încă un an de contract, iar tehnicianul a cerut ca jucătorii pe care i-a avut la dispoziţie în sezonul trecut să continue la echipă.

Bergodi a fost curtat intens de Steaua în această perioadă, dar tehnicianul italian a preferat să dea un răspuns echipei din Ghencea doar în cazul în care negocierile cu Modena nu se materializează. Şefii roş-albaştrilor nu au acceptat condiţiile antrenorului şi s-au reorientat către Ronny Levy, pe care l-au convins rapid să preia echipa.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
samy1
samy1  •  14 Iunie 2011, 18:44

SI ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează