INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  URAL YEKATERINBURG

VIDEO Bicfalvi decisiv pentru Ural în duelul cu coloșii de la Spartak Moscova

Articol de - Publicat sambata, 04 martie 2023 15:28 / Actualizat sambata, 04 martie 2023 15:29

Eric Bicfalvi (35 de ani) a ieșit la rampă pentru Ural Ekaterinburg în duelul cu a doua clasată din campionatul Rusiei, Spartak Moscova. Mijlocașul român a reușit să-și aducă formația în avantaj cu golul de 2-1, dar până la final roș-albii au restabilit egalitatea.

Eric Bicfalvi  joacă din ianuarie 2017 la Ural Ekaterinburg. Acesta nu vrea să părăsească Rusia în ciuda războiului din Ucraina, deși mulți străini au plecat deja, unii pentru a protesta împotriva atacării Kievului, alții profitând de șansa oferită de FIFA, de a suspenda contractele în prima ligă rusă și de a semna în această perioadă cu cluburi din alte țări.

Manchester City a avut o misiune facilă cu Newcastle și ține pasul aproape de Arsenal
MAN. CITY - NEWCASTLE
Manchester City a avut o misiune facilă cu Newcastle și ține pasul aproape de Arsenal

VIDEO. Golul lui Bicfalvi din partida cu Spartak Moscova

Eric Bicfalvi a înscris golul de 2-1 în minutul 64, după ce a recepționat o centrare în gura porții.  Acesta i-a luat fața fundașului Daniil Denisov și a înscris prin alunecare. 

Eric Bicfalvi, „superstarul” care citește cărți în limba rusă

Într-un interviu publicat în cotidianul moscovit Sport Ekspress, articol în care reporterul susține că „românul a devenit un superstar al campionatului nostru, deși nu a evoluat la formații de top” și remarcă faptul că decarul vorbește foarte bine limba rusă, Bicfalvi spune ceea ce simte, fără să se teamă de posibile consecințe: „Citind cărți în rusă m-a ajutat mult. Pentru că am rămas atâția ani în această țară, am devenit și eu rus”.

Atacantul explică și de ce a ales să continue la Ural și cum au încercat să-l atragă diferite cluburi străine: „La fiecare șase luni primesc oferte din Europa. Ultima oară, unii voiau să profite de situația politică din jurul Rusiei și mi-au propus să mă ajute să suspend contractul. Am refuzat. De ce? Ar fi fost incorect în relația cu Ural. Sunt aici în al șaptelea sezon, dau totul pentru echipă”.

10este locul ocupat în acest moment de Ural Ekaterinburg în clasamentul primei ligi din Rusia

Citește și alte știri:

Noul conducător al lui Dinamo, în tribune la victoria cu CSC Șelimbăr: „Vrem să luptăm la promovare”

Ce avere are, de fapt, Adrian Mititelu: „Sunt multe proprietăți, cam atât valorează”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează