INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Bild dezvăluie: Kylian Mbappe a ales noua echipă! Ce ține în loc oficializarea acordului

Și PSG, și Real Madrid așteaptă decizia lui Kylian Mbappe Foto: Guliver/GettyImages
Și PSG, și Real Madrid așteaptă decizia lui Kylian Mbappe Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2024 20:14 / Actualizat miercuri, 24 ianuarie 2024 21:05

Revista germană Sport Bild scrie că anunțul transferului lui Kylian Mbappe la Real întârzie din cauza banilor. Atacantul francez vrea 70 de milioane de euro salariu și o primă de instalare de 125 milioane de euro. Madridul e de acord cu prima, dar salariul propus e de 25 de milioane. 

Lui Kylian Mbappe îi expiră în vară contractul cu Paris Saint-Germain și a decis să nu mai prelungească. Revista germană Sport Bild anunță că francezul s-ar fi hotărât și asupra următorului club: Real Madrid.

Piele de găină! » Henrik Larsson și o sală întreagă în lacrimi în momentul apariției pe scenă a lui Sven-Goran Eriksson, bolnav în stadiu terminal
EVENIMENT
Piele de găină! » Henrik Larsson și o sală întreagă în lacrimi în momentul apariției pe scenă a lui Sven-Goran Eriksson, bolnav în stadiu terminal

Oficializarea înțelegerii dintre internaționalul în vârstă de 25 de ani și gruparea blanco întârzie însă, iar nemții susțin că motivul îl reprezintă banii. Între solicitările lui Mbappe, reprezentat de mama sa, Fayza Lamari, și ceea ce-i oferă președintele Realului, Florentino Perez, este încă o foarte mare diferență.

Diferență de 45 de milioane de euro între ce vrea Mbappe și ce oferă Real

Astfel, după ce a renunțat la bonusuri de 70 - 80 de milioane de euro, pe care le avea de încasat de la PSG, jucătorul vrea un salariu de 70 de milioane de euro anual și, întrucât vine ca jucător liber, o primă de instalare cifrată la aproximativ 125 de milioane de euro.

Ceea ce, în condițiile unui contract pe 5 sezoane, înseamnă în jurul a 475 de milioane de euro. Un pachet considerat prea mare de președintele Realului, Florentino Perez.

Omul de afaceri în vârstă de 76 de ani este de acord cu prima, însă la salariu nu vrea să-i dea mai mult de 25 de milioane de euro pe sezon. Ceea ce pe Kylian l-ar face oricum cel mai bine plătit jucător din lotul Realului. 

La PSG, cu tot cu bonusuri, Kylian Mbappe câștigă 200 de milioane de euro pe sezon

În 2022, când i-a propus 26 de milioane pe an salariu și 130 de milioane primă de instalare, Real s-a văzut refuzată de Mbappe. Francezul a preferat atunci să continue la Paris Saint-Germain, al cărui președinte, Nasser Al-Khelaifi, i-a făcut un contract care, cu tot cu bonusuri, i-a adus 200 de milioane de euro pe sezon.

Nici acum, potrivit presei franceze, Al-Khelaifi n-a renunțat la ideea de a continua colaborarea cu campionul mondial. Se spune că ar fi gata să-i ofere 100 de milioane de euro pe sezon, numai salariul!

Mai puteți citi:

Horațiu Moldovan, prezentat în stil mare la Atletico, alături de legende și zeci de jurnaliști » Cum i s-a adresat lui Oblak: „Dânsul e idolul meu!” + ce i-a transmis Simeone

Echipa lui Andres Dumitrescu a refuzat un amical cu Slovan. Are legătură cu războiul din Ucraina

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
enigmaticul
enigmaticul  •  25 Ianuarie 2024, 15:21

Nu îl înțeleg pe acest ”Muppet” ce vrea de fapt?? DAcă qatarezul îi dă 200 mil. pe sezon, el ce mai caută? Că oricum alte echipe, mai potente financiar, nu există, decât la îmbrobodiții ăștia care aruncă cu banii fără noimă. Să rămână la PSG, unde va câștiga campionatul în fiecare sezon, că despre UCL nu se poate vorbi. Vrea trofee, atunci să renunțe la pretenții financiare și să meargă la echipe care câștigă trofee, dar mie îmi face impresia că nici el nu știe ce vrea. Oricum, peste doi-trei ani urmează scăderea de formă și implicit cota de piată.

Str82HeIL
Str82HeIL  •  25 Ianuarie 2024, 12:42

Pana la urma Realul nici macar nu are nevoie de Mbape. Se descurca f bine chiar si fara el.

jackripper990
jackripper990  •  25 Ianuarie 2024, 09:13

Ba e unu nenica care da cu piciorul in minge. Efectiv in afara de popularitate, nu ofera absolut nimic umanitatii. Astfel de salarii distrug cluburile. Ar trebui si cluburile sa puna un pic si piciorul in prag. Unii au impresia ca daca stiu sa faca fente cu mingea, sunt un fel de zei ai umanitatii. In ultimii ani am inceput sa ma duc la meciuri de amatori. Da nu vad scheme spectaculoase, jocul e mult mai anost dar sentimentul cu care raman dupa un astfel de meci e mult mai autentic decat ce vad in fotbalul asta cu milionari si bani.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează