INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Un jucător din Bundesliga, speriat de coronavirus! Se teme pentru iubita bolnavă de inimă și nu mai vrea să joace: „Nu-mi mai stă capul la fotbal”

Birger Verstraete în duel cu Marco Reus // FOTO: Guliver/GettyImages
Birger Verstraete în duel cu Marco Reus // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 03 mai 2020 10:20

Birger Verstraete, mijlocașul lui FC Koln, s-a speriat după cele 3 cazuri de coronavirus de la echipă și spune că „sănătatea e mai importantă acum. Ar trebui să jucăm din nou doar când toată lumea va fi sănătoasă”.

Cele trei cazuri de infectare cu noul coronavirus, doi jucători și un fizioterapeut depistați joi, au stârnit îngrijorare în lotul lui FC Koln.

Mijlocașul belgian al „țapilor", Birger Verstraete, este chiar speriat, în condițiile în care iubita lui e bolnavă de inimă.

birger verstraete

„Mi-aș dori ca toată lumea să fie sănătoasă înainte de a juca din nou fotbal. Sănătatea familiei, a prietenei mele sunt mult mai importante. Mai întâi sănătate și abia apoi fotbal", insistă el.

Belgianul a povestit cotidianului Express că înaintea testării de joi s-a pregătit alături de unul dintre jucătorii infectați. În fiecare zi, între orele 9:00 și 15:00: „Am fost împreună și-n sala de forță. Iar cu fizioterapeutul am lucrat săptămânile trecute".

Primul test efectuat n-a putut arăta dacă și el a luat virusul, așa că a fost supus unuia nou. Iar acum stă cu frică: „Se pare că acest COVID-19 ne dă târcoale și de aceea mi se pare bizar că se continuă cu antrenamentele. Trebuie luat foarte în serios. Nu decid eu dacă Bundesliga trebuie reluată, dar pot să vă spun că mie nu-mi ma stă capul la fotbal". 

„Fotbaliștii nu pot fi obligați să joace. Trebuie ca ei să-și dea acordul pentru a intra pe teren" Comunicatul Ligii germane

15 mai e data la care nemții plănuiesc să reia campionatul 2019-2020

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

 Undă verde pentru fotbal! Studiul decisiv făcut de Danemarca: „Jucătorii NU se pot infecta în timpul unui meci!”

Teribila suferință a marelui campion englez Andy Cole după transplantul de rinichi: „Am pierdut acest meci, nu mai pot ieși învingător”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează