INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

FOTO Blat în Germania: „De ce să mai atacăm?” » Contracandidatele fac scandal

Jucătorii sărbătoresc după meci // Foto: Imago +15   FOTO
Jucătorii sărbătoresc după meci // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 10 mai 2022 16:18 / Actualizat marti, 10 mai 2022 17:15

FSV Frankfurt și Elversberg, din liga a patra germană, s-au înțeles la o remiză (1-1), prima ca să evite retrogradarea directă, iar oaspeții pentru a-și asigura promovarea. Ulm și Grossaspach fluieră a pagubă și acuză aranjamentul.

Final cu scandal în Regionalliga, divizia a 4-a germană, zona Südwest. Penultima etapă, la Frankfurt, meci cu implicații la cei doi poli ai clasamentului. Gazdele de la FSV, locul 15 din 19, contra SV07 Elversberg, liderul la zi. S-a terminat 1-1, rezultat decis în prima repriză. 

Nu s-a jucat nimic în ultimele minute, mingea plimbându-se în terenul lui Elversberg în posesia oaspeților, în aplauzele fanilor din ambele tabere, care au sărbătorit împreună.

+11 FOTO

„De ce să mai atacăm?”

Gazdele au evitat retrogradarea directă, iar adversarii și-au asigurat matematic ascensiunea în 3. Liga. Situație care a provocat protestul rivalelor. Ulm, locul secund, la trei puncte diferență și golaveraj net inferior, s-a revoltat că nu-și mai poate juca șansa în runda finală. 

La fel, Sonnenhof Grossaspach, locul 16, retrogradabil, care a învins-o degeaba (3-1) pe Ulm, având handicap tot de trei puncte și golaverajul față de Frankfurt.

„Era clar că promovam cu un egal, așa că mi se pare legitim cum s-a jucat", a spus Horst Steffen, antrenorul liderului. Tim Görner, omologul de la FSV confirmă: „Un punct era bun pentru ambele echipe, deci de ce să mai atacăm?”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Incredibilul sfârșit al lui Jody Lukoki! Agresat de rude, mort la spital!

Tot pentru bogați! Cum se va schimba formatul Ligii Campionilor începând din 2024

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
ucv1948
ucv1948  •  10 Mai 2022, 18:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

traian_v
traian_v  •  10 Mai 2022, 17:59

Cooperativa in Germania? Nu se poate, e imposbil.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează