INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA

Blatter nu renunță la președinția FIFA, deși e urmărit penal » Anunțul făcut azi

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2015 20:21

Joseph Blatter, împotriva căruia a fost deschisă o procedură penală în Elveția, a declarat într-un comunicat că rămîne la conducerea FIFA pînă la alegerile din 2016, insistînd că nu a făcut nimic ilegal.

"Președintele Blatter a discutat cu staful FIFA și l-a informat că a cooperat cu autoritățile, reiterînd că nu a făcut nimic ilegal și afirmînd că va rămîne președinte al FIFA", se arată în comunicat.

FIFA se confruntă cu un mare scandal de corupție, după ce justiția americană a pus sub acuzare 14 persoane, printre care doi vicepreședinți FIFA și șapte oficiali ai forului, pentru luare de mită și primirea de alte foloase, de la începutul anilor 1990 și pînă în prezent, totalizînd peste 150 de milioane de dolari. În urma acestui scandal, Blatter anunțase că-și dă demisia, însă între timp s-a răzgîndit.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
catalin_2704
catalin_2704  •  28 Septembrie 2015, 22:11

Bine PONTAAAA!!!......asta....Blatter!...(scuze)..:))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează