INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA 21

Blestemul FIFA » Cine apare pe coperta popularului videogame are ghinion!

Kylian Mbappé +21   FOTO
Kylian Mbappé

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2020 18:07 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 18:13

Accidentarea serioasă a lui Kylian Mbappé, 21 de ani, nu a făcut decât să continue legătura misterioasă a celor care au reprezentat imaginea unei videogame şi apoi au avut imediat ghinion. 

Englezii de la Sportbible şi-au amintit că atacantul lui PSG a apărut pe copertă la lansarea FIFA21, continuând seria deschisă de versiunea 1998. Atunci a "debutat" David Beckham (în tricoul naţionalei Albionului) chiar înaintea Mondialului francez. A fost eliminat în celebrul meci contra Argentinei, pentru atacul asupra lui Simeone, fiind mulţi ani insultat de fani.

Blestemul FIFA » Cine apare pe coperta popularului videogame are ghinion!

Reus a lipsit 200 de zile

Şi nu era decât începutul blestemului. FIFA11, care simula sezonul 2010-'11, s-a lansat cu Kakà, brazilianul începându-şi declinul, şi cu Wayne Rooney, ale cărui prestaţii au dezamăgit, cu cifre slabe, 16 goluri, faţă de 34 în stagiunea anterioară. La rând a venit apoi Marco Reus la FIFA17, în prologul unei perioade groaznice, cu 200 de zile indisponibil din cauza unor accidentări.

Neymar, un 2019 de coşmar

Peste doi ani, la jumătatea sezonului (după lansarea cu Cristiano Ronaldo), ghinionul l-a atins şi pe Neymar. La puţină vreme după ce a apărut pe coperta FIFA19, s-a rupt şi a avut şi multe necazuri în afara gazonului.

Iar acum, tacklingul criminal al lui Perrin şi entorsa gravă la glezna dreaptă suferită de KM10 în finala Cupei cu St. Etienne. Kylian a stat noaptea la spital şi va lipsi cel puţin 14 zile. Adio finalei Cupei Ligii şi, probabil, şi meciului cu Atalanta, din 'sferturile" Ligii Campionilor. 

Zlatan Ibrahimovic, o nouă aroganță! Postare de peste jumătate de milion de like-uri: „Abia mă încălzesc. Eu nu sunt ca voi!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează