INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

VIDEO Demers nemaivăzut la Boca Juniors: de ce au fost aduse compactoare la antrenament + Imagini incredibile de pe „Bombonera”: „E singurul stadion unde se întâmplă asta!”

Compactoarele aduse la antrenamentele lui Boca Juniors / Sursă foto: Olé
Compactoarele aduse la antrenamentele lui Boca Juniors / Sursă foto: Olé

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2022 20:45 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 22:16

Boca Juniors a remizat cu Godoy Cruz, 1-1, în campionat. Atmosfera de pe „La Bombonera” a fost, din noua, una incendiară. 

Fanaticii suporteri ai celor de la Boca Juniors au umplut până la refuz stadionul și au oferit un nou moment uluitor, în stilul inconfundabil sud-american. Un videoclip publicat pe rețelele de socializare arată cum, în timpul partidei, structura stadionului tremură, efectiv, ca urmare a spectacolului creat de fanii argentinieni, care au cântat și au sărit timp de 90 de minute!

Inițiativă unică: Oficialii de la Boca Juniors au adus compactoare la antrenament

Oficialii de la Boca Juniors i-au lăsat cu gura căscată pe juniori. Au adus la antrenamentele din baza de la Ezeiza câteva compactoare pentru a „bate” terenul și a crea vibrații, mașinării care costă între 1.700 și 7.000 de dolari bucata, conform Ole. Motivul curioaselor achiziții? Totul pentru a-i obișnui pe micii fotbaliști cu atmosfera asurzitoare de pe „La Bombonera”, dar și cu trepidația arenei pe care vor juca pentru prima echipă. 

Boca a anunțat oficial testarea aparatelor care zguduie terenul de antrenament: „Pentru a juca pe «La Bombonera», trebuie să fii bine pregătit, așa că îi pregătim cum se cuvine pe băieți pentru viitor”, a anunțat clubulul. Ideea i-a aparținut vicepreședintelui Juan Roman Riquelme, fost jucător reprezentativ în istoria clubului.

Nu se mai întâmplă nicăieri asta. E singurul stadion care se mișcă! Fanii încep să sară, iar întreg terenul se mișcă!”, spunea Riquelme, un veritabil idol printre fanii celor de la Boca, scrie Olé.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Recursul UEFA, acceptat! Sancțiuni reactivate pentru cluburile fondatoare ale Super Ligii Europei?

Harry Maguire a primit o amenințare cu bombă » Poliția s-a prezentat de urgență la casa fotbalistului

Zarurile au fost aruncate! Ce a făcut PSG, în speranța semnăturii lui Kylian Mbappe

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
5183761478342090
Ionescu Catalin  •  21 Aprilie 2022, 21:43

Salutare, in articol exista o "mică" exagerare, pickhammerele sunt de fapt maiuri compactoare, ele "bat" asfaltul, nu il sparg. Firma la care lucrez le aduce din Germania de la Bomag si cu tot cu adaosul practic pretul lor este intre 2.000 si 4.000 de euro.Daca ne uitam pe transfermarkt, cel mai scump jucator pe care l-au cumparat a costat 3 mil. euro, nu cred ca faceau o investitie de 400.000-1.000.000 euro pt simularea atmosferei de pe stadion,pt niste juniori.40.000-100.000 europoate

toss
toss  •  21 Aprilie 2022, 21:40

Ale din poze, se cheama maiuri compactoare, si costa de la 500 euro bucata. Unul mai bun, costa aprox. 2000euro.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează