INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMENINȚARE

Harry Maguire a primit o amenințare cu bombă » Poliția s-a prezentat de urgență la casa fotbalistului

Harry Maguire / FOTO: Imago-Images
Harry Maguire / FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2022 18:10 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 19:02

Harry Maguire (29 de ani), căpitanul lui Manchester United, a primit o amenințare cu bombă, prin intermediul unui mail.

Poliția din Cheshire s-a prezentat astăzi la adresa unde Harry Maguire locuiește împreună cu logodnica Fern Hawkins și cu cele două fiice. Câini antrenați special pentru a depista materialele explozive au fost folosiți pentru a depista eventualul pericol. 

Manchester United e în derivă, iar legendele clubului sunt uluite de situație: „E debandadă acolo! Intră pe teren și parcă sunt la plimbare!” + 3 fotbaliști criticați dur
MANCHESTER UNITED
Manchester United e în derivă, iar legendele clubului sunt uluite de situație: „E debandadă acolo! Intră pe teren și parcă sunt la plimbare!” + 3 fotbaliști criticați dur

Harry Maguire, amenințat de fani

Fundașul central al lui Manchester United a apelat la autorități din cauza unui mesaj de amenințare pe email. Potrivit celor de la The Sun, în conținutul scrisorii electronice scria că o bombă urmează să fie plantată în casa fotbalistului.

Un purtător de cuvânt al lui Maguire a precizat pentru sursa citată: „În ultimele 24 de ore, Harry a primit o amenințare serioasă. A transmis acest lucru poliției, care analizează casa chiar în aceste momente. Siguranța familiei este prioritatea lui Harry. El va continua să urmeze programul normal al echipei și nu va mai face comentarii suplimentare pe marginea acestui subiect”.

Miercuri, 20 aprilie, poliția din Cheshire a fost apelată pentru a verifica o amenințare cu bombă la o adresa din zona Wilmslow. Nicio evacuare nu a avut loc, dar, ca măsură de precauție, câini special antrenați au fost la fața locului astăzi, joi, 21 aprilie, pentru a verifica grădina și împrejurimile
- Comunicatul Poliției

Maguire, hulit de fanii lui Manchester United 

Evoluțiile modeste din acest sezon l-au transformat pe Harry Maguire în principala țintă a fanilor lui Manchester United. #MaguireOut a urcat în trending pe Twitter, iar legende ale clubului și fotbaliști rivali îl ironizează constant.

Prieteni, vă puteți imagina? Vă puteți imagina așa ceva... Tu ești Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, ai secolului 21. Iar căpitanul tău este Harry Maguire. E nevoit să îl strige «căpitane». Dă-i banderola lui Ronaldo! Nu glumesc, Maguire. Ronaldo ar trebui să o poarte
- Alphonso Davies, fundaș Bayern

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Gerrard tremură pentru transferul lui Coutinho » O altă echipă din Premier League a pus ochii pe mijlocașul brazilian

VIDEO Cristiano Ronaldo, mesaj de mulțumire pentru suporterii lui Liverpool: „Nu voi uita acest moment de respect și compasiune”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
brentford
brentford  •  21 Aprilie 2022, 19:27

Astia sunt suporterii Man U.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează