INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Cristiano Ronaldo, mesaj de mulțumire pentru suporterii lui Liverpool: „Nu voi uita acest moment de respect și compasiune”

Cristiano Ronaldo/ foto Imago Images
Cristiano Ronaldo/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2022 15:34 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 16:24

Cristiano Ronaldo (37 de ani), atacantul lui Manchester United, a ținut să le mulțumească suporterilor lui Liverpool, pentru gestul din derby-ul de pe Anfield, câștigat de „cormorani” cu 4-0, marți.

În minutul 7 al partidei dintre Liverpool și Manchester United, suporterii gazdă au scandat numele lui Cristiano Ronaldo, au aplaudat în picioare și au cântat celebrul imn „You'll never walk alone”. „Cormoranii” și-au arătat astfel susținerea pentru atacantul portughez, care și-a pierdut fiul la naștere, pe 18 aprilie.

Erik ten Hag este noul antrenor al lui Manchester United » Detaliile contractului
MANCHESTER UNITED
Erik ten Hag este noul antrenor al lui Manchester United » Detaliile contractului

Cristiano Ronaldo, mulțumiri pentru suporterii lui Liverpool

„O lume...un sport...o familie globală.... Mulțumesc Anfield. Eu si familia mea nu vom uita acest moment de respect și compasiune”, transmis Ronaldo pe Instagram.

+2 FOTO

Veste tragică pentru Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez

„Cu cea mai mare durere anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire.

Vrem să le mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea. Suntem devastați de această pierdere și cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băiețelul nostru, ne ești un înger! Te vom iubi mereu”, au transmis cei doi, prin intermediul rețelelor de socializare.

Cei doi mai au împreună o fată de trei ani, pe Alana. Fotbalistul lui Manchester United mai are 3 copii, pe Cristiano Junior (11 ani) și pe gemenii Eva și Mateo, în vârstă de 4 ani.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Staff-ul lui Ancelotti, afacere de familie » Ginerele lui Carlo lucrează la Real Madrid: „Absolut nimic nu este interzis”

Starul lui Real Madrid, atacat dur de un campion mondial: „Este un măgar care nu știe să dea goluri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  21 Aprilie 2022, 17:48

Frumos, ca-n țările civilizate. Noi fotbal avem puțin, dar orgolii cât casa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează