INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Starul lui Real Madrid, atacat dur de un campion mondial: „Este un măgar care nu știe să dea goluri”

Asensio, Benzema și Vinicius/ foto: Imago Images
Asensio, Benzema și Vinicius/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2022 13:08 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 13:46

Vinicius Junior (21 de ani), extrema stângă de la Real Madrid, a fost aspru criticat de un campion mondial cu naționala Braziliei, Luizao (46 de ani), fost atacant la Deportivo La Coruna.

Actualul internațional brazilian este în cea mai bună formă a carierei, iar începând cu acest sezon a devenit titular indiscutabil la Real Madrid. Conaționalul său, Luizao, îi pune însă la îndoială calitățile fotbalistice.

Alarmă la Real Madrid » Un titular s-a accidentat și e incert pentru meciul tur cu Manchester City
LA LIGA
Alarmă la Real Madrid » Un titular s-a accidentat și e incert pentru meciul tur cu Manchester City

Luizao: „Vinicius este un măgar care nu știe să dea goluri”

Luizao, campion mondial cu naționala Braziliei, în 2002, consideră că Vinicius are nevoie de mult antrenament, unul dintre principalele minusuri fiind lovirea deficitară a mingii cu piciorul stâng

„Vinicius este un măgar. Nu știe cum să fure mingea de la portar, nu știe să marcheze goluri. El trebuie să se antreneze. Știe să dea pase decisive? Primul assist pe care l-a dat cu piciorul stâng a fost în acest sezon. Joacă precum un demon. Trebuie să se îmbunătățească, să învețe. Vinicius trebuia să se antreneze pentru a trage cu piciorul stâng”, a spus Luizao, citat de Marca.

În actuala stagiune, Vinicius este al doilea jucător ca eficiență de la Real Madrid, după Benzema. Brazilianul a reușit nu mai puțin de 16 goluri și 17 pase decisive în toate competițiile.

100 de milioane de euroeste cota lui Vinicius, potrivit transfermarkt. Brazilianul este al treilea cel mai scump fotbalist din lume, după Mbappe (160) și Haaland (150)

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Lui Guardiola îi e teamă de Liverpool: „Trebuie să fim perfecți”

Real Madrid, victorioasă la Pamplona și cu două penalty-uri ratate » Echipa lui Ancelotti, la un pas de titlu!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
therealreddog33
therealreddog33  •  22 Aprilie 2022, 09:56

Ceva calități are. Însă 100 milioane este exagerat. Dacă nu juca la Real, era cotat la maxim 15 mil. Sincer in toate meciurile cu miza, cu echipe puternice, e aproape zero. Asta pentru ca un fundaș bun deja îl știe, știe ca se bazează pe viteza și intrat pe interior. Picior stâng și centrare nu are deloc, de asta și cauta mereu interiorul. Părerea mea...

flosud97
flosud97  •  21 Aprilie 2022, 20:25

Oare ia fost testata alcolemia acesti pseudo jucator inainte de a I se lua declaratia

doxin
doxin  •  21 Aprilie 2022, 16:23

Sunt curios unde juca acest Luizao la 21 de ani ! Campion mondial cu Brazilia din postura de ce?a avut 12 selectii toata cariera lui,cred

Vezi toate comentariile (6)
Comentează