INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

OFICIAL Erik ten Hag este noul antrenor al lui Manchester United » Detaliile contractului

Erik ten Hag/ foto: Imago Images
Erik ten Hag/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 21 aprilie 2022 13:55 / Actualizat marti, 16 mai 2023 11:24

Erik ten Hag, 52 de ani, antrenorul olandez de la Ajax, o va pregăti pe Manchester United începând cu sezonul viitor. Anunțul oficial a fost făcut de club, pe rețelele de socializare.

Ten Hag îl va înlocui pe germanul Ralf Rangnick, numit pe banca „diavolilor” la sfârșitul anului trecut, în locul lui Ole Gunnar Solkjaer. Olandezul a semnat un contract valabil pe 3 sezoane, cu opțiune de prelungire pe încă un an.

„Noul antrenor al echipei Manchester United: Erik ten Hag”, a transmis clubul pe Twitter.

Erik ten Hag, noul antrenor de la Manchester United

Antrenorul lui Ajax a fost în cursă pentru banca lui Manchester United cu Mauricio Pochettino, tehnicianul de la PSG. Ten Hag i-a impresionat însă pe cei din conducerea „diavolilor” în timpul interviurilor de angajare, iar din sezonul viitor va face pasul în Premier League.

Prezentarea lui Buffon o costă pe Parma » Italienii, nevoiți să plătească despăgubiri către Warner Bros
ITALIA
Prezentarea lui Buffon o costă pe Parma » Italienii, nevoiți să plătească despăgubiri către Warner Bros

Erik ten Hag a semnat până în 2025, cu opțiune de prelungire până în 2026. The Sun anunță că antrenorul olandez va încasa un salariu stagional de aproximativ 3 milioane de de euro.

În ultimii patru ani la Ajax, Erik s-a dovedit a fi unul dintre cei mai interesanți și de succes antrenori din Europa, renumit pentru fotbalul atractiv și ofensiv al echipei sale și pentru angajamentul față de tineret.

În discuțiile noastre cu Erik care au condus la această numire, am fost profund impresionați de viziunea sa pe termen lung pentru a readuce Manchester United la nivelul la care ne dorim să concurăm, precum și de dorința și determinarea sa de a realiza acest lucru.

Îi urăm lui Erik mult noroc în timp ce se concentrează pe realizarea unui final de sezon de succes la Ajax și așteptăm cu nerăbdare să-l primim la Manchester United în această vară.

- John Murtough, director Manchester United

Erik ten Hag: „Este o mare onoare”

Este o mare onoare să fiu numit manager al lui Manchester United și sunt extrem de încântat de provocarea care mă așteaptă. Cunosc istoria acestui mare club și pasiunea fanilor, iar eu sunt absolut hotărât să dezvolt o echipă capabilă să obțină succesul pe care îl merită.

Va fi dificil să părăsesc Ajax după acești ani incredibili și îi pot asigura pe fanii noștri de angajamentul meu total și de concentrarea mea pentru a duce la bun sfârșit acest sezon înainte de a mă muta la Manchester United”, a declarat Erik ten Hag, potrivit site-ului oficial al clubului Manchester United.

2 titluria câștigat ten Hag pe banca lui Ajax, în 2019 și 2021

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Starul lui Real Madrid, atacat dur de un campion mondial: „Este un măgar care nu știe să dea goluri”

Milan vrea să-l păstreze pe Ibrahimovic, dar pune condiții + Reacția superstarului suedez

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  21 Aprilie 2022, 14:55
Postat de Constantin Vaetus pe 21 Aprilie 2022, 14:40

O să plece cu coada între picioare relativ repede!

La cati bani a avut United si cati a investit in jucatori,nu trebuia decat un antrenor care sa stie ce sa aleaga si sa-i antreneze! De la Ferguson n-am mai vazut decat un singur antrenor care sa ia trofee,dar cu un United pur si simplu de nerecunoscut,care nu mai juca fotbal!

fibra
fibra  •  21 Aprilie 2022, 14:42

Sa nu fie ten Hag un alt Rangnick. Ambii au avut la echipele lor fotbalisti hotarati sa creasca in valoare,pe cand la MU sunt multe vedete rasuflate "hotarate" sa incaseze salariile mari fara implicarea asteptata si normala.

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  21 Aprilie 2022, 14:40

O să plece cu coada între picioare relativ repede!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează