INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Staff-ul lui Ancelotti, afacere de familie » Ginerele lui Carlo lucrează la Real Madrid: „Absolut nimic nu este interzis”

Carlo Ancelotti, antrenor principal la Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages
Carlo Ancelotti, antrenor principal la Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2022 14:28 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 15:59

În staff-ul lui Carlo Ancelotti (62 de ani) de la Real Madrid se află nu doar fiul acestuia, Davide (32), ci și ginerele Mino Fulco (36), nutriționist.

Alcătuirea staff-ului tehnic pare a fi o afacere de familie pentru Carlo Ancelotti. 

Mino Fulco lucrează cu Ancelotti încă din 2013, fiind alături de Carlo și la primul mandat pe banca „albilor”, între 2013 și 2015. De atunci, l-a urmat la Bayern Munchen, Napoli și Everton.

Starul lui Real Madrid, atacat dur de un campion mondial: „Este un măgar care nu știe să dea goluri”
REAL MADRID
Starul lui Real Madrid, atacat dur de un campion mondial: „Este un măgar care nu știe să dea goluri”

Ginerele lui Carlo Ancelotti este nutriționist la Real Madrid

Mino Fulco, originar din provincia Caserta, din Italia, este soțul Katiei Ancelotti, fiica antrenorului de la Real Madrid. Cei doi sunt căsătoriți din 2014 și au împreună 3 copii, scrie Gazzetta dello Sport: Alessandro, Andrea și Aurora.

Mino a fost menționat de către Casemiro, unul dintre titularii de la Real Madrid: „Staff-ul lui Ancelotti este cel mai bun, toți sunt foarte buni și vor să câștige. Nutriționistul este atent la ce mănânc”.

Cum lucrează Mino Fulco, nutriționistul de la Real Madrid: „Absolut nimic nu este interzis”

Mino, care va împlini 37 de ani în iunie, și-a explicat strategia într-un interviu acordat celor de la Il Mattino, un cotidian napolitan: „Nu sunt un admirator al hipertrofiei. Am grijă de băieți prin observarea condiției lor atletice și refacerii post-antrenament și post-meci. Pe baza acestora aleg cele mai bune alimente. 

Absolut nimic nu este interzis. Studiem parametrii într-un mod științific. Jucătorii știu că nu trebuie să abuzeze de anumite alimente, dar nu sunt soldați. Trebuie să existe plăcerea de mânca și consider că dieta mediteraneeană este cea mai bună”.

Staff-ul lui Ancelotti, afacere de familie » Ginerele lui Carlo lucrează la Real Madrid: „Absolut nimic nu este interzis”
Mino Fulco, în perioada Bayern Munchen // foto: Imago Images

Citește mai multe știri din fotbalul spaniol:

Alarmă la Real Madrid » Un titular s-a accidentat și e incert pentru meciul tur cu Manchester City

Luis Rubiales, primele declarații după publicarea discuțiilor dintre el și Pique: „E o acțiune de tip mafiot! Mi-e teamă să nu-mi pună un sac de cocaină în portbagaj”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează