INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Manchester United e în derivă, iar legendele clubului sunt uluite de situație: „E debandadă acolo! Intră pe teren și parcă sunt la plimbare!” + 3 fotbaliști criticați dur

Maguire și Rashford// Foto-IMAGO
Maguire și Rashford// Foto-IMAGO

Articol de - Publicat joi, 21 aprilie 2022 13:57 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 15:57

Roy Keane a urmărit cu greu înfrângerea de marți seara a lui Manchester United cu Liverpool (0-4). La finalul partidei, fostul mare mijlocaș s-a arătat dezamăgit de situația în care a ajuns clubul pentru care a jucat 12 ani.

La fel și Gary Neville, un alt fost căpitan al lui United, care pur și simplu s-a dezlănțuit la adresa fostei sale echipe. 

Cristian Balaj, despre litigiul dintre Arlauskis și CFR Cluj: „Speța nu-l favorizează, vor apărea amănunte interesante”
CFR CLUJ
Cristian Balaj, despre litigiul dintre Arlauskis și CFR Cluj: „Speța nu-l favorizează, vor apărea amănunte interesante”

Roy Keane: „E o debandadă la Manchester United!”

Roy Keane a analizat situația de la United și i-a criticat pe jucători pentru atitudinea arătată în meciul cu Liverpool.

„Te uiți la echipa de astăzi și vezi că nu au jucat cu inima, cu sufletul. Le-a lipsit calitatea, au fost atât de departe. Dacă te uiți la fanii lui Manchester United, nu par surprinși de scor. Aveai impresia că Liverpool putea marca oricând dorea. E o debandadă la acest club, de sus până jos.

Este atât de trist să văd asta, parcă nu este clubul pentru care eu am jucat. Nu văd o echipă Manchester United pe teren luptând sau jucând cu mândrie. Manchester United pe locul cinci sau șase... de necrezut”, a comentat Keane pentru Sky Sports.

Roy Keane: „Maguire nu este suficient de bun pentru Man United”

Roy Keane i-a criticat pe jucătorii lui Manchester United: „Jesse Lingard ar fi trebuit să plece de la Manchester United încă de acum doi ani. Nu este suficient de bun. Rashford a jucat ca un copil în atac.

Am încercat să îl ajutăm pe Maguire înainte de meci, să îi dăm un pic de încredere, dar ultimul gol primit și modul în care se apară e inacceptabil. Nu este suficient de bun pentru United.”

Două cluburi din Liga 1 au punctaj cu minus după ultimele sancțiuni dictate de FRF
DEPUNCTĂRI
Două cluburi din Liga 1 au punctaj cu minus după ultimele sancțiuni dictate de FRF

Gary Neville: „O glumă ce se întâmplă la United”

Gary Neville, fost jucător la Manchester United, a vorbit și el despre problemele pe care formația lui Ralf Rangnick le are în acest sezon.

„Risipă de spațiu! Nu vedem nimic în jocul lui United. Ei merg, nu aleargă. În cel mai bun caz este o plimbare. Întră pe teren, apoi merg. O glumă!”, a tunat Gary Neville.

Manchester United, cel mai slab sezon din ultimii 10 ani

După eșecul cu Liverpool (0-4), Manchester United rămâne pe locul 6 după 33 de etape, având 54 de puncte, iar „diavolii roșii” mai au cinci meciuri rămase pentru a aduna 10 puncte, altfel vor avea parte de cel mai slab sezon din ultimii 10 ani.

SezonNumăr de puncteLoc
2013/14647
2014/15704
2015/16665
2016/17696
2017/18812
2018/19666
2019/20663
2020/21742
2021/22546*

*5 meciuri rămase până la finalul campionatului

Program Manchester United

  • Arsenal (deplasare)
  • Chelsea (acasă)
  • Brentford (acasă)
  • Brighton (deplasare)
  • Crystal Palace (deplasare)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Rubiales, primele declarații după publicarea discuțiilor dintre el și Pique: „E o acțiune de tip mafiot! Mi-e teamă să nu-mi pună cocaină în portbagaj”

Prezentarea lui Buffon o costă pe Parma » Italienii, nevoiți să plătească despăgubiri către Warner Bros

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
132883905886201
Emil Vigariu  •  21 Aprilie 2022, 15:52

maguire merge si la nationala ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează