INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Un fotbalist de la AS Roma, suspendat pentru blasfemie » Izbucnire după un autogol în Serie A

Bryan Cristante, în Bologna - AS Roma // foto: Guliver/gettyimages
Bryan Cristante, în Bologna - AS Roma // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 15 decembrie 2020 10:55 / Actualizat marti, 15 decembrie 2020 11:10

Bryan Cristante (25 de ani), fotbalistul lui AS Roma, stă pe tușă o etapă din cauza cuvintelor rostite la nervi, după autogolul marcat cu Bologna (scor 5-1 pentru romani). 

Nu e nici primul și sigur nu va fi nici ultimul fotbalist din Italia suspendat pentru cuvintele rostite la nervi cu o referire la cele sfinte. Bryan Cristante ratează partida de joi cu Torino, din cauză că, în minutul 23 al partidei de la Bologna, „a pronunțat o expresie blasfematoare, clar identificabilă și descifrabilă auditiv, fără analiza video și dubii raționale”, a explicat decizia Comisia de Disciplină.

Bryan Cristante, suspendat de două ori după Bologna

Mijlocașul Romei s-a descărcat la mijlocul primei reprize duminică, pe „Dall'Ara”, când echipa lui Fonseca avea 3-0 avantaj pe tabelă. A marcat în proprie poartă și a înjurat de trei ori, chiar lângă microfonul de ambianță din spatele porții lui Pau López! 

Jocul s-a terminat 5-1 pentru giallorossi, care nu fac recurs la suspendare. Italianul de 25 de ani nu a fost avertizat de arbitrul Calvarese. Bryan mai fusese sancționat în februarie 2020, pentru „roșul” direct (fault) tot contra Bolognei (2-3).

VIDEO. Rezumatul meciului dintre Bologna și AS Roma

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Gică Hagi n-a prins nici al treilea Dream Team construit de France Football! Cum arată echipele

Cristiano Ronaldo surprinde în ultimul documentar: „Prefer un meci de box sau UFC în detrimentul unuia de fotbal” + dezvăluiri emoționante din copilărie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
aurelianionut
aurelianionut  •  15 Decembrie 2020, 16:39

Evul Mediu?..Chemam inchizitorul?Pai nici eu nu cred intr-un *** iar uneori mai trag cate un ''***' ***'':)))))***.Pe cine a mai jignit si asta acum?:))))Si eu care credeam ca peste 40-50 de ani,cand vrem sa colonizam Marte,o sa o facem cu o mentalitate deschisa spre nou..Da' nu,tot cu icoanele pe pereti si pe acolo:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează