INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOLOGNA - INTER 1-2

BOLOGNA - INTER 1-2 // VIDEO Romelu Lukaku e de neoprit! Belgianul a egalat performanța lui Ronaldo

Articol de - Publicat duminica, 03 noiembrie 2019 13:57

Inter s-a impus pe terenul Bolognei, 2-1, după gol marcat în ultimul minut. Atacantul belgian Romelu Lukaku are 9 goluri în 11 etape şi a egalat performanţa în nerazzurro a celebrului brazilian Ronaldo din sezonul 1997-1998. Belgianul a marcat al patrulea meci la rând şi „dubla" lui a întors rezultatul.

Poartă 8 pe spatele tricoului şi a lovit deja de nouă ori în primele 11 meciuri din Serie A. De 22 de ani, de la brazilianul Ronaldo, niciun jucător nerazzurro n-a mai reuşit un asemenea start fulminant. La Bologna a fost al patrulea joc la rând ca marcator, a doua sa doppietta întorcând soarta unui meci complicat (2-1). 

Romelu Lukaku îşi merită investiţia de 65 de milioane E, belgianul completându-se perfect cu Lautaro Martinez, şi pe Renato dall'Ara. Argentinianul a scos penaltyul din prelungiri şi belgianul nu a iertat, la fel ca în faza de 1-1. 

Rezumatul video al meciului Bologna - Inter 1-2

A adus 11 puncte din 28

„Colosul” lui Antonio Conte le-a răspuns în teren tifosilor rossoblu ce l-au insultat iar rasist din peluză, cu un gest cu braţele larg deschise. Lukaku are şi o eficienţă formidabilă: a înscris cele nouă goluri din numai 17 şuturi. Iar şapte au fost decisive asupra rezultatului, Romelu a contribuit la 11 puncte dintre cele 28 obţinute de Inter!  

6 victoriiîn deplasare a reuşit Inter în actuala Serie A. Singura echipă care a câştigat toate partidele de pe teren străin din Top 5 campionate ale Europei

„Lautaro l-a studiat pe belgian înainte să se transfere în Italia, ambii sunt atacanţi atipici şi conlucrează cu multă eficienţă. Golul primit ne putea ucide, însă echipa e de fier, a arătat forţă enormă şi moral. În astfel de jocuri se vede calitatea, am meritat victoria. Obiectivul e să fim credibili şi rapid”, a explicat antrenorul Conte. 

„Spartacusul fotbalului. Gladiatorul care trage echipa după el în deplasare. Doppietta de sâmbătă i-a adus al şaptelea gol pe teren străin. Lukaku n-a pierdut niciun duel. Nota 8” 
Gazzetta dello Sport, cotidian italian

Vezi și:

VIDEO Matthijs De Ligt a adus victoria lui Juventus în Derby: „Mână nepotrivită, picior salvator” » Gazdele critică arbitrajul 

Cristiano Ronaldo, fără modestie! Nu crede că are vreun punct slab și explică filozofia lui de viață: „Fotbalul înseamnă multe lucruri neștiute”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează