INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TORINO - JUVENTUS 0-1

TORINO - JUVENTUS 0-1 // VIDEO Matthijs De Ligt a adus victoria lui Juventus în Derby: „Mână nepotrivită, picior salvator” » Gazdele critică arbitrajul

Articol de - Publicat duminica, 03 noiembrie 2019 11:27

Juventus a câștigat greu meciul cu Torin, 1-0. Fundașul olandez Matthijs De Ligt a decis Il Derby della Mole cu primul său gol pentru bianconeri, iar antrenorul Maurizio Sarri îl laudă: „Rodajul este obligatoriu pentru un tânăr, mai ales venind dintr-un campionat mai puţin tacticizat”. 

Juventus a rămas singura neînvinsă în Serie A şi după derbyul cu Torino şi rezistă la şefie în duelul aprig cu Inter. Nu a mai salvat-o Ronaldo, dar campioana a învins datorită lui De Ligt. Cel mai scump transfer al verii a riscat iar în debutul meciului cu o intervenţie imprudentă în careu (arbitrul Doveri şi nici VAR nu au dat penalty, deşi cu Lecce tot olandezul fusese sancţionat pentru un henţ similar!), dar a înclinat apoi balanţa. A reluat sub transversală o mingea centrat de Higuaín, devenind al doilea batav cu gol în derby, după Davids. 

Rezumatul VIDEO al meciului Torino - Juventus

„Braţul apropiat de corp”  

Matthijs a avut o mână în locul greşit la momentul greşit, însă din fericire a avut piciorul în locul potrivit şi la momentul potrivit. Începutul a fost dificil, numai că după 20 de minute a intrat în meci. Rodajul e obligatoriu pentru un puşti, mai ales că vine dintr-un campionat mai puţin tacticizat şi cu presiune mai mică, precum cel olandez”, a remarcat antrenorul Maurizio Sarri.  
 

Fundaşul de 75 de milioane de euro, penalizat deja de două ori cu lovituri de pedeapsă (a greşit şi cu Inter) s-a apărat: „N-a fost 11 metri, am avut braţul apropiat de corp şi regula vorbeşte clar. Adaptarea la Il Calcio decurge bine, încerc să învăţ cât mai repede, ajutat de colegi”. 

„Rezultat viciat de Doveri” 

Torino a contestat arbitrajul, prin vocea preşedintelui Urbano Cairo: „A fost penalty clar, la fel ca la Lecce. Am fost dezavantajaţi, Doveri a influenţat rezultatul. Braţul era depărtat de corp chiar dacă gestul pare instinctiv. Altul ar fi fost scenariul meciului”. Echipa lui Mazzari a egalat în prelungiri, dar Bremer marcase din ofsaid.  

20 de ani şi 82 de zile aveaDe Ligt când a decis meciul cu Torino. Olandezul e al cincilea cel mai tânăr care dă gol în Derby della Mole după Borel, Nicolè, Menti şi Gabetto. E cel mai tânăr jucător juventin din ultimii 60 de ani ce înscrie în derby

3 şuturia trimis sâmbătă Matthijs, două cadrate, a greşit doar 7 pase din 36, a recuperat 4 mingi şi a făcut 3 faulturi în 90 de minute

11 victoriişi 3 remize are Juventus în acest sezon. Singura echipă neînvinsă din principalele 17 campionate ale Europei

Citește și:

Cristiano Ronaldo, fără modestie! Nu crede că are vreun punct slab și explică filozofia lui de viață: „Fotbalul înseamnă multe lucruri neștiute”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
bigbolo
bigbolo  •  03 Noiembrie 2019, 13:59
Postat de 7manuel pe 03 Noiembrie 2019, 11:38

Critica arbitrajul pe buna dreptate. Torino a avut penalty clar la 0-0, insa arbitrul a trecut cu vederea hentul clar al lui De Ligt.

Gigistule, pe langa ca esti prost, esti si chior.

cosmin_1
cosmin_1  •  03 Noiembrie 2019, 13:27

Zise un fan barzelona,echipa cu cel mai mare jaf din istorie(vezi meciul cu chelsea din 2009)

rocky2
rocky2  •  03 Noiembrie 2019, 12:02

Juventus fura inca din 1897, adica de la infiintare!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează