INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

BOLOGNA // Mihajlovici e vulnerabil după leucemie, dar a vrut să rămână la Bologna: „L-am forțat să plece”

Articol de - Publicat duminica, 15 martie 2020 12:07

Antrenorul sârb de la Bologna a fost supus unui transplant de măduvă în urmă cu 138 de zile. „Dacă ar fi fost după el, ar fi rămas aici. Nu se știe cum ar reacționa la acest virus”, a declarat medicul Marchesi.

În urmă cu 138 de zile, Sinisa Mihajlovici a fost operat, după ce s-a descoperit că suferă de leucemie. Fostul mare jucător sârb, 51 de ani, actualul antrenor al Bolognei, a fost supus unui transplant de măduvă și, de atunci, a revenit lângă echipă. Și nu ar fi vrut să o părăsească nici într-o situație atât de gravă, ca pandemia de coronavirus. Ar fi vrut să rămână în orașul din nordul Italiei, deși este foarte vulnerabil.

Bologna se află pe locul 10 în Serie A. Vezi clasamentul din campionatul Italiei aici

„Dacă ar fi fost după el, ar fi stat în continuare aici. Atât de mult este atașat de club. L-am forțat să plece”, a declarat medicul Massimiliano Marchesi la o televiziune peninsulară. „Sinisa e un războinic, dar ar fi reprezentat un risc imens. Nu se știe cum ar reacționa la acest virus. Nu există caz ca al lui până acum care se confruntă cu COVID-19”.

Sinisa e acum la Roma, alături de familie. Reunirea Bolognei e programată pe 19 martie. Fără el.

Citește și:

Scandal imens în Italia » Cluburile vor să reia antrenamentele, dar jucătorii și doctorii protestează dur: „Fie sunteți iresponsabili, fie trăiți pe Marte!”

Ianis Hagi, contract special la Rangers?! „Nu s-a mai întâmplat niciodată așa ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează