INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Căpitanul lui Juventus, exclus din lot! Nu mai face parte din planurile lui Massimiliano Allegri

Leonardo Bonucci/ foto: Imago Images
Leonardo Bonucci/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2023 22:37 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 23:38

Leonardo Bonucci (36 de ani) nu pleacă împreună cu echipa în turneul din SUA. Fundașul central se va antrena singur și nu va mai îmbrăca tricoul bianconero, deși mai are un sezon de contract. Trebuie să-și caute echipă dacă vrea să fie la Euro 2024.

Decizie-șoc la Juventus. Căpitanul echipei a fost exclus din lot și banderola va ajunge la Danilo! Leonardo Bonucci a primit această veste proastă în vacanță. Cristiano Giuntoli și Giovanni Manna, oficiali ai bianconerilor, au mers în Toscana ca să-i comunice ruptura. 

Fundașul central de 36 de ani se va prezenta luni la Continassa, dar nu va zbura cu echipa în Statele Unite pentru obișnuitul turneul estival. Motivul divorțului intempestiv? Alegerea tehnică a antrenorului Massimiliano Allegri, care nu-l mai vede în sezonul viitor în proiectul său, a anunțat Gazzetta dello Sport.

Îl ratează Juventus și pe Nicolo Zaniolo? Superofertă primită de mijlocașul italian
OFERTĂ
Îl ratează Juventus și pe Nicolo Zaniolo? Superofertă primită de mijlocașul italian

Leonardo Bonucci câștigă 3,5 milioane pe an la Juventus

Bonucci mai are un an de contract cu „Bătrâna Doamnă”, dar aventura sa la Torino se termină. După 13 stagiuni în squadra piemonteză, cu o paranteză de un sezon la Milan, Leonardo este pus pe liber. Va primi probabil cele 3,5 milioane de euro salariu pentru ultimul an de contract și va trebui să-și caute echipă pentru a nu pierde convocarea la Euro 2024. 

De preferat tot în Serie A, pentru a fi aproape de vederile selecționerului Roberto Mancini. Bonucci avea alte planuri, nu-și imagina că nu va fi lăsat să-și ducă la capăt contractul. Acum însă, agentul său, Alessandro Lucci, e nevoit să-i găsească unde să joace în sezonul viitor.

Oferte de la Sampdoria și Newcastle

Bonucci a primit stupefiat vestea și n-a vrut să reacționeze, păstrând declarațiile pentru mai târziu. A luat act de hotărârea clubului și se va pregăti separat de restul colegilor, la fel cum se va întâmpla cu ceilalți jucători puși pe lista de transferuri, ca de exemplu McKennie

Un sfârșit urât de poveste pentru Bonucci, care este curtat de Sampdoria (a căzut în Serie B) și de Newcastle, ce va juca în Liga Campionilor, spre deosebire de Juventus. Care foarte probabil va fi suspendată un an din cupele europene.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Pus pe liber de PSG, Sergio Ramos are o ofertă neașteptată din America de Sud

În plin război, FIFA a vărsat peste un milion de dolari în fotbalul din Rusia!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  16 Iulie 2023, 01:47
Postat de brujo pe 15 Iulie 2023, 12:47

I-au facut altii echipa 5 campionate consecutive zici tu ... Si prietenii tai probabil sunt fani Torino, nu Juve, daca il vor plecat. :)))))))

Gluma legată de respectivii prieteni care ar fi de fapt fani Torino recunosc ca este buna. Din pacate pentru ei, sunt chiar fani Juve. Eu fac parte dintre cei care s-au bucurat cand a venit Allegri la echipa. Am crezut ca va relua seria succeselor din mandatul prrcedent. Nu s-a prea intamplat asa, semn ca de fapt meritele erau ale fotbalistilor din mandatul precedent, si nu al antrenorului. Odata constatand asta, am realizat si ca nucleul fotbalistilor din lotul cu care Allegri si-a creat succesul in primul mandat , cel putin in prima parte, era inca bine sudat de dinaintea aparitiei lui ca antrenor la echipa. Am sa inchei aceasta mica dezbatere, subliniind faptul că nu am de gand sa zic ca Allegri nu e un antrenor ok, sau macar peste medie, insa este departe de a fi vreun Guardiola, Mourinho sau Ancelotti , motiv pentru care aroganta pe care o are fata de jucatori de talie mondiala este complet nejustificata, si seamana mai mult a frustrare.

brujo
brujo  •  15 Iulie 2023, 12:47
Postat de Heiheiargesul1987 pe 15 Iulie 2023, 03:22

Si de cand a revenit la Juve ce a facut? Am prieteni in Torino exasperati ca individul nu pleaca. A avut succes doar cand a avut echipe construite de altii, intelegi?

I-au facut altii echipa 5 campionate consecutive zici tu ... Si prietenii tai probabil sunt fani Torino, nu Juve, daca il vor plecat. :)))))))

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  15 Iulie 2023, 03:26
Postat de tristan pe 14 Iulie 2023, 07:57

Nu cred că te pricepi tu mai bine că el.Cunosti tu mai bine problemele de la Juventus?Nu uita că după ce a plecat Ronaldo ,nici nu a mai făcut mare brânză pe unde a fost. Incredibil cum orice neica nimeni ca tine se apuca să și dea cu părerea despre lucruri care oricum îl depășesc

Si tu cu ce esti mai pregatit in domeniu? Nu cred ca esti nici fptbalist nici antrenor. Suntem asadar amandoi neica nimeni. Nu sunt fan Ronaldo, ba din contra chiar, insa aroganta de a indeparta asemenea jucatori precum Ronaldo sau Bonucci mi se pare prea de tot. Poate tie iti plac tipii aroganti. Nu ai decat. In istoria fotbalului mult mai mari sanse au sa ramana cei doi fotbalisti decat marele Allegri.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează