INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

BUNDESLIGA. Cum s-au bucurat jucătorii celor de la Borussia Dortmund după goluri » Radamel Falcao este contrariat: „Există vreun motiv pentru asta?”

Fotbaliștii din Bundesliga nu mai au voie să se îmbrățișeze după gol // Sursă foto: Getty
Fotbaliștii din Bundesliga nu mai au voie să se îmbrățișeze după gol // Sursă foto: Getty

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 mai 2020 17:50

Bundesliga, unul dintre cele mai tari campionate din Europa, a revenit în acest weekend, însă în condiții speciale. De exemplu, după gol, fotbaliștii nu mai au voie să se îmbrățișeze, ca măsură de precauție împotriva răspândirii coronavirusului.

Detalii AICI+VIDEO de la meciul dintre Dortmund și Schalke!

În partida Borussia Dortmund - Schalke 04, după fiecare gol marcat, fotbaliștii gazdelor au respectat regulile. Elevii lui Lucien Favre au găsit însă o modalitate nouă: atingerea coatelor, care va reprezenta de-acum înainte, cel mai probabil, noul gest privind exprimarea felicitărilor.

BUNDESLIGA. Cum s-au bucurat jucătorii celor de la Borussia Dortmund după goluri » Radamel Falcao este contrariat: „Există vreun motiv pentru asta?”
Sursă foto: Getty

Radamel Falcao: „În timpul meciurilor suntem mereu în contact”

Radamel Falcao (34 de ani), atacantul lui Galatasaray, nu este de acord cu această restricție și a reacționat prompt pe contul său de Twitter.

„Mă uit la revenirea fotbalului și mă întreb dacă e vreun motiv pentru care nu se permite îmbrățișarea la goluri? În timpul meciurilor suntem mereu în contact. La cornere, jucătorii sunt chiar lângă tine. În zid la fel”, a scris Falcao.

„Ok, am văzut suficient. E nevoie de zgomote de tribună”
Alexi Lalas, fost fotbalist american 

„Sunete înregistrate cu fanii ar face experiența mult mai plăcută”
Stuart Holden, fost fotbalist american

„Fără spectatori... foarte ciudat. Fără ei, fotbalul e nimic. Cu creșterea numărului de meciuri live la TV, importanța fanilor a devenit subevaluată. Energia suporterilor e uneori un al 12-lea jucător” 
Joey Barton, fost fotbalist englez 

„De ce poartă jucătorii mască și la inspectarea terenului?!” 
Alexandre Pato, Sao Paulo

„Mi se pare comic. E o mascaradă. Rezervele sunt mutate la margine, dar vin cornerele, unde le suflă unii în gură altora”
Emil Grădinescu, comentator TV Telekom Sport

„Parcă mă uit la un antrenament. Se aud jucătorii și antrenorii țipând. Abia acum valorăm cum trebuie puterea fanilor. Căpitanii au ales terenul stând la 3 metri distanță când imediat după se luptă pentru minge față-n față...” 
Cesc Fabregas, AS Monaco

Citește mai multe știri din Bundesliga:

Borussia Dortmund - Schalke 04 // Imagini nemaivăzute în Bundesliga » Cum arată băncile de rezervă

Măsuri bizare în Bundesliga! De ce RB Leipzig a adus o scară de avion pe stadion, la meciul de azi cu Freiburg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
robby73
robby73  •  16 Mai 2020, 22:01
Postat de Gabriel Topai pe 16 Mai 2020, 19:13

Nu mai trebuia reluat fotbalul. ***, scolile trebuie sa stea inchise dar nu se poate fara *** asta de fotbal. Fotbalul este defapt asociat cu lumea alora cu putine clase.

Ar trebui deschise școlile pentru prostalai ca tine! :-))))

109620883845176
Gabriel Topai  •  16 Mai 2020, 19:13

Nu mai trebuia reluat fotbalul. ***, scolile trebuie sa stea inchise dar nu se poate fara *** asta de fotbal. Fotbalul este defapt asociat cu lumea alora cu putine clase.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

randdoom
randdoom  •  16 Mai 2020, 19:09
Postat de Gabriel Topai pe 16 Mai 2020, 18:59

Mai bine jucau pe playstation, apa de ploaie. Mai bine fara.

pai de ce? care ar fii explicatia? au castigat aia cu 4-0,spectacol garantat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close