INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

O nouă echipă ar fi intrat în cursa pentru Hazard » Eden ar putea juca alături de fratele său

Thorgan și Eden Hazard/ foto: Imago
Thorgan și Eden Hazard/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2022 20:38 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2022 22:20

Eden Hazard (31 de ani), extrema lui Real Madrid, ar fi dorit în Bundesliga, de Borussia Dortmund, echipa la care joacă și fratele său mai mic, Thorgan (29 de ani).

Potrivit AS.com, superstarul pe care Real Madrid plătea 100 de milioane de euro în 2019 este foarte aproape de plecarea de pe „Santiago Bernabeu”, din vară. Pentru transferul belgianului ar mai fi în cursă două echipe de Premier League, Chelsea, fostul său club, și Newcastle.

Ce se întâmplă după ce Bayern a jucat în 12 cu Freiburg » Decizia anunțată astăzi
BUNDESLIGA
Ce se întâmplă după ce Bayern a jucat în 12 cu Freiburg » Decizia anunțată astăzi

Eden Hazard ar fi dorit de Dortmund

Potrivit sursei menționate, Dortmund ar fi acum noua favorită în cursa pentru semnarea lui Eden. Principalul argument al echipei germane ar fi Thorgan Hazard, un jucător important al „galben-negrilor”, care și-ar putea convinge fratele să semneze cu Borussia.

Un alt factor care ar putea cântări decisiv în realizarea transferului ar fi relația bună dintre Florentino Perez, președintele madrilenilor, și Hans-Joachim Watzke, omologul său german. 

Real Madrid încearcă să scape de Hazard

Real Madrid vrea cu orice preț să îl vândă pe Hazard în vară, iar „albii” încă speră să își recupereze o parte din suma plătită pentru a-l aduce pe belgian de la Chelsea. De asemenea, madrilenii vor să scape de salariul uriaș al lui Eden, aproximativ 24 de milioane de euro pe sezon. 

În actuala stagiune, Hazard are 22 de meciuri în toate competițiile pentru Real Madrid. Belgianul a reușit să marcheze un singur gol, într-un meci din Cupa Spaniei, cu Elche, terminat cu scorul de 2-1.

16 milioane de euroeste cota lui Eden Hazard, potrivit transfermarkt.com. În 2018, belgianul era evaluat la 150 de milioane de euro

VIDEO. Hazard, gol împotriva lui Elche

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Va fi cutremur mare la Bayern dacă ratează calificarea în semifinalele Ligii Campionilor!

Bătut din nou de Bodo/Glimt, Mourinho a dat vina pe toată lumea: „Vrem arbitri competenți la retur. Am luat goluri ridicole, iar gazonul...”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează