INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA - ARGENTINA 0-1

VIDEO + FOTO De la ce a pornit scandalul dintre Messi și Rodrygo: „Lașilor”

Articol de - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2023 09:20 / Actualizat miercuri, 22 noiembrie 2023 10:00

Înainte de startul meciului Brazilia - Argentina (0-1), din preliminariile CM 2026, Lionel Messi (36 de ani) și Rodrygo (22 de ani) au fost protagoniștii unui moment tensionat.

  • Meciul dintre Brazilia și Argentina a început cu 30 de minute întârziere, la ora 3:00 dimineața, ora României, când jucătorii oaspeților au acceptat să revină pe teren.
  • Argentina s-a impus cu 1-0, grație golului marcat de Otamendi, și conduce preliminariile sud-americane cu 15 puncte după 6 runde, la 8 puncte distanță de Brazilia, care se află abia pe locul 6.
  • Primele 6 clasate merg la CM 2016, locul 7 va juca la barajul intercontinental.

Meciul de pe Maracana a început cu întârziere, ca urmare a incidentelor din tribune. Iar Lionel Messi a decis ca echipa Argentinei să iasă de pe teren.

„The Last Dance” » S-a bătut palma pentru meciul pe care-l va urmări toată Planeta: Messi vs. Cristiano Ronaldo
MECI AMICAL
„The Last Dance” » S-a bătut palma pentru meciul pe care-l va urmări toată Planeta: Messi vs. Cristiano Ronaldo

De ce s-au certat Messi și Rodrygo

Pe teren, când jucătorii Argentinei plecau spre vestiare, Leo Messi a avut un conflict cu Rodrygo. Câștigătorul Balonului de Aur l-a luat de ceafă pe jucătorul lui Real Madrid în timp ce îi transmitea ceva, după care i-a dat o palmă mai mult sau mai puțin prietenoasă.

Rodrygo l-a împins, iar între cei doi a izbucnit o ceartă în toată regula, ambii fiind vizibil foarte nervoși. Nu e clar însă de la ce a izbucnit conflictul dintre ei.

Iar presa din Argentina a explicat ce s-a întâmplat. Rodrygo avea un dialog cu rivalul de la Atletico Madrid, Rodrigo De Paul. Iar lângă cei doi a venit și Lionel Messi.

„Lașilor” i-a transmis Rodrygo lui Messi, care s-a enervat și i-a replicat imediat. „Suntem campioni mondial. Cum adică suntem lași? Ai grijă ce spui”.

A urmat un scandal între mai mulți jucători.

Lionel Messi: „Jucătorii aveau familiile în acea zonă”

După meci, Lionel Messi a vorbit despre incidentele din tribune, acuzând ce s-a întâmplat.

„Ne-a afectat pentru că am văzut că oamenii erau loviți. Unii dintre jucători aveau familiile în acea zonă. Și ne-am amintit de ce s-a întâmplat la Copa Libertadores, când poliția a lovit fanii cu bastoanele.

S-ar fi putut întâmpla o tragedie. Așa că, pentru a calma spiritele, am decis să intrăm la vestiare și ne-am interesat cum se simt familiile noastre și ceilalți oameni. Era o modalitate de a liniști lucrurile. Am văzut cum erau loviți oamenii... ”, a spus Messi, potrivit Marca.

VIDEO Scandal în Brazilia - Argentina 

VIDEO Rezumatul meciului Brazilia - Argentina

Citește și:

Eroarea gravă pro-Italia continuă seria calificărilor mincinoase ale unor nume mari cu ajutorul arbitrilor » Și Hațegan e pe lista rușinii

Real, Bayern și Barcelona se luptă pentru vedeta lui Napoli + Afacerea va sări de 100 de milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
imgb
imgb  •  23 Noiembrie 2023, 02:26

Bravo Messi...esti campion si la diplomatie !

parachioara5
parachioara5  •  22 Noiembrie 2023, 11:40

...fodbalul a devenit un sport urat ...nociv pentru sanatatea populatiei ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează