INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Brazilia caută selecționer » 3 antrenori cu Champions League în palmares sunt pe listă

Luis Enrique/ foto Imago Images
Luis Enrique/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 22 decembrie 2022 19:53 / Actualizat joi, 22 decembrie 2022 20:15

Federația Braziliană de Fotbal caută în continuare un selecționer, după plecarea lui Tite. Pe lista sud-americanilor sunt nume uriașe, precum Zinedine Zidane, Luis Enrique și Thomas Tuchel.

Ultimul nume mare de pe lista Braziliei este Luis Enrique, demis de la naționala Spaniei după eliminarea din optimile Campionatului Mondial, suferită în fața Marocului, la penalty-uri.

MM Stoica, devastator la adresa lui Messi: „Dacă ai fi lider, nu ai permite portarului-clown să își bată joc de viitorul număr 1 mondial” + „Rămâi cu satisfacția că ai bătut oul!”
ARGENTINA
MM Stoica, devastator la adresa lui Messi: „Dacă ai fi lider, nu ai permite portarului-clown să își bată joc de viitorul număr 1 mondial” + „Rămâi cu satisfacția că ai bătut oul!”

Zidane, Luis Enrique și Thomas Tuchel sunt pe lista Braziliei

Enrique, câștigătorul UCL în 2015 cu Barcelona, are însă concurență serioasă pentru postul de selecționer al Braziliei. Zinedine Zidane și Thomas Tuchel sunt și ei pe lista antrenorilor străini doriți de Federația din Brazilia, notează O Globo.

Zidane este liber din vara lui 2021, când se despărțea de Real Madrid. Situația sa este mai complexă, din cauza unei posibile numiri pe banca Franței. Totul se va clarifica în ianuarie, când actualului selecționer francez, Didier Deschamps, va anunța dacă va continua.

Thomas Tuchel este liber din toamna acestui an, când a fost demis de Chelsea. El a cucerit Champions league cu „albaștrii” în 2021, după 1-0 în finala cu Manchester City.

Un alt nume de pe lista brazilienilor este Marcelo Gallardo, fostul antrenor de la River Plate.

Carlo Ancelotti nu preia naționala Braziliei

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a fost și el pe lista brazilienilor, dar a anunțat că vrea să continue la echipa din capitala Spaniei până în 2024.

„Nu știu ce-mi rezervă viitorul, iau fiecare zi în parte. Deocamdată, mă simt foarte bine la Madrid, avem multe obiective pentru acest sezon. Va fi timp să mă gândesc la viitorul meu. 

Am contract până la 30 iunie 2024 și, dacă Madridul nu mă concediază până atunci, nu voi pleca”, a declarat Carlo Ancelotti la Radio Rai 1, citat de Marca.

Citește și: 

Mircea Lucescu, dorit de un gigant din Turcia: „Am refuzat. Nu îmi pot trăda jucătorii”

Cristiano Ronaldo, prima imagine după terminarea Campionatului Mondial din Qatar! Ipostaza aleasă de starul portughez

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
francklin67
francklin67  •  23 Decembrie 2022, 15:08

La final de an profitati de reducere 50 la suta sí totodata primiti 3 ín 1 dragi brazilieni ,achitati o suma rezonabila sí primiti ín schimb pe: Razvan Burleanu -POLITICO poate indeplinii functii ín conducerea federatiei,Mihai Stoichita -"Lippi Balcanico "este bun coordonator technic si pe valorosul,mereu invangatorul ,antrenorul antrenorilor Edy Iordanescu -POLITICO ín postura de selectioner .Dragi brazilieni daca apelati la ei veti fii INVINCIBILI multi ani sí sa nu spuneti ca romanul nu e darnic luati pe GRATIS la pachet.

VanBasten
VanBasten  •  23 Decembrie 2022, 05:01

Cuplul Radoi-Dica este disponibil. Ieftin si bun. Pe atac, am si luat dar am si dat.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  22 Decembrie 2022, 21:18

...jiji a refuzat din start ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează