INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Show total în Brazilia! Câștigătoarea Supercupei a fost decisă după o serie de 24 de penalty-uri!

Atletico Mineiro a câștigat Supercupa Braziliei // FOTO: Imago +13   FOTO
Atletico Mineiro a câștigat Supercupa Braziliei // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 21 februarie 2022 10:15 / Actualizat luni, 21 februarie 2022 11:31

Atletico Mineiro a câștigat Supercupa Braziliei, după un meci spectaculos contra lui Flamengo, încheiat la loviturile de departajare. După timpul regulamentar scorul a fost 2-2, iar la penalty-uri s-a terminat 8-7.

Într-un meci disputat pe teren neutru, la Cuiaba, cele două formații au oferit un duel spectaculos, decis după o serie incredibilă de 24 de penalty-uri.

Pentru FRF nu contează Liga 1 » Burleanu ignoră criza financiară din campionat, unde jucătorii sunt neplătiți, iar echipele riscă să dispară
Comitet executiv
Pentru FRF nu contează Liga 1 » Burleanu ignoră criza financiară din campionat, unde jucătorii sunt neplătiți, iar echipele riscă să dispară

VIDEO Atletico Mineiro a câștigat Supercupa Braziliei după un meci incredibil

Atletico Mineiro a intrat în avantaj la pauză, după ce mijlocașul Ignacio Fernandez a deschis scorul în minutul 41. Imediat după pauză, Gabriel Barbosa a egalat pentru Flamengo, in minutul 56. După doar 8 minute, Flamengo a trecut în avantaj, după ce Bruno Henrique, dar Hulk a egalat pe final (75) și a trimis meciul în prelungiri.

Serie incredibilă de penalty-uri între Atletico Mineiro și Flamengo

Cele două formații au început excelent loviturile de departajare. Fiecare echipă a marcat la fiecare execuție în prima serie de penalty-uri, iar după aceea au urmat momente incredibile.

Everson a ratat primul pentru Atletico Mineiro, iar Matheuzinho (Flamengo) l-a copiat. Următoarele 4 penalty-uri au fost irosite. Mariano și Godin (Atletico) și Bruno și Hugo Souza (Flamengo) au ratat de la 11 metri.

Ulterior, a revenit rândul lui Hulk să execute. Atacantul a punctat, iar Vitinho, vârful lui Flamengo, a executat slab și portarul Everson a apărat.

Astfel, Atletico Mineiro, câștigătoarea Cupei Braziliei în 2021, a obținut și Supercupa, la capătul unei serii de 24 de penalty-uri. 

+9 FOTO

Citește și: 

Românii retrogradează echipele?! Cicâldău, Moruțan, Man și Mihailă au dezamăgit la formațiile lor, aflate în picaj

EXCLUSIV Hațegan, delegare de 5 stele! Ce duel din Liga Campionilor va arbitra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează