INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

VIDEO Momente teribile în Brazilia! Ultrașii au invadat terenul și au DISTRUS cabina VAR!

Incidente regretabile au avut loc și în Brazilia, la finalul meciului Gremio - Palmeiras 1-3 / Captură Twitter
Incidente regretabile au avut loc și în Brazilia, la finalul meciului Gremio - Palmeiras 1-3 / Captură Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 17:56 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 18:09

Fotbalul din America de Sud a devenit un veritabil tărâm al violențelor. Dacă în Argentina suporterii s-au luat la harță și au apelat inclusiv la arme, incidente regretabile au avut loc și în Brazilia, la finalul meciului Gremio - Palmeiras 1-3. 

Furioși din cauza înfrângerii favoriților, ultrașii celor de la Gremio au provocat daune considerabile în incinta arenei. Aceștia au invadat terenul de joc și au distrus cabina VAR! Fanii au încercat să-i atace și pe jucători, care au scăpat după ce s-au baricadat la vestiare

Tensiunile începuseră în timpul meciului, când Gremio, locul 19 în actualul sezon, a avut un gol anulat de atât de controversatul sistem de videoarbitraj. Până la violențe a mai fost un singur pas.

În timp ce Palmeiras se află pe locul 2 în campionat, Gremio traversează momente dificile, situându-se abia pe locul 19, cu 26 de puncte.

Violențe și la un meci din Argentina: focuri de armă în tribune, un antrenor a fost rănit!

Momente terifiante la un meci din Torneo Federal A, în cea de-a treia ligă din Argentina. Partida Huracan Las Heras - Ferro General Pico a fost întreruptă după ce în tribune a fost declanșat un foc de arme!

La scorul de 3-1 în favoarea lui Huracan Las Heras, între suporterii gazdelor a avut loc o răfuială, iar aceștia au apelat inclusiv la arme. În haosul creat, Mauricio Romero, tehnicianul lui Ferro General Pico, a fost rănit de un glonț, reușind până la urmă să fugă și să se baricadeze le vestiare. La fel au procedat și cei 22 de jucători și arbitrii întâlnirii.

„De mulți ani, familiile au fost izgonite de pe stadion, sperăm ca toți cei care fac rău clubului să stea departe astfel încât adevărații suporteri să revină în tribune”, au scris pe Facebook reprezentanții clubului Huracan.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

VIDEO Scene șocante la un meci din Argentina: focuri de armă în tribune, un antrenor a fost rănit!

Variantă uluitoare » PSG i-ar putea rezilia contractul lui Sergio Ramos!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close